Besplatne edukacije o investicijama za vlastito poslovanje u pet hercegovačkih gradova – Jabuka.tv

Besplatne edukacije o investicijama za vlastito poslovanje u pet hercegovačkih gradova

Udruga “Pravi put” s Ledinca u Grudama, zajedno s Fondacijom “Mozaik” iz Sarajeva, organizira jednodnevnu prezentaciju u Širokom Brijegu, Grudama, Ljubuškom, Čapljini, i Posušju na temu poslovanja.

Prezentacija nosi naziv “Osiguraj investiciju za svoje poslovanje ili poslovni model u razvoju!” Imati dobru poslovnu ideju uvijek je prvi korak za ulazak u svijet poduzetništva.

Za ostati i uspjeti u tom svijetu, ideju je potrebno realizirati, a startup poduzeća i mladi poduzetnici često se suočavaju s nedostatkom neophodnih resursa.

Kako doći do toliko potrebne podrške investitora? Naime, Fondacija “Mozaik” Sarajevo u suradnji s Udrugom “Pravi put” Ledinac Grude, organizira prezentaciju programa kroz koji je omogućena podrška investitora poduzetnicima.

Podrška investitora podrazumijeva investiciju do 40.000 KM, razvoj prodaje, računovodstvene i pravne usluge te stručnjake,
koji će doprinijeti rješavanju određenih poslovnih problema.

  • Postojeće biznise (obrt ili d.o.o.), čiji promet ne prelazi 50.000 KM, koji su u potrazi za dodatnim ulaganjima (kapitalom) i drugim resursima (konzultantske podrške)
  • Poslovnim idejama koje nisu pravno-formalno registrirane (start-up), a koje već imaju proizvod/uslugu spreman za tržište. Ovo mogu biti pojedinci koji su završili neke programe obuke iz poduzetništva i žele pokrenuti biznis.
  • Startup timovima koji nisu formalno registrirani, ali imaju proizvod ili uslugu spremnu za izlazak na tržište

Tijekom prezentacije, predstavnici Fondacije Mozaik dat će odgovore na pitanja vezana uz uvjete investiranja, sustava podrške i rokova.

Više informacija možete pronaći stranicama Udruge “Pravi put” i Mozaik.ba.

Sudjelovanje na prezentaciji dovoljno je potvrditi popunjavanjem preko googla formsa, a za dodatna pitanja svi zainteresirani se mogu obratiti i na E-mail adresu: [email protected]

Svi prijavljeni će biti obaviješteni o točnom datumu, lokaciji i vremenu održavanja ove prezentacije.

A vrlo važno je naglasiti da je edukacija besplatna. Svi zainteresirani mogu se prijaviti na idućoj poveznici.

Prijavi se za besplatnu prezenataciju o investicijama za vaše poslovanje

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.