Bend “Mirisi” objavio spot za pjesmu “Dječak”

Bend “Mirisi osnovala su trojica braće iz Čakovca Ando, Mat i Timi Miri.

Ime “Mirisi” nastalo je iz prezimena, a iz benda ističu kako sva trojica zajedno rade, sviraju, pjevaju, pišu i komponiraju.

Ideja za bend vuče korijene još od 2013. godine kad su Ando i Mat nakon nesuglasica s prijašnjim bendovima odlučili raditi nešto zajedničko i autorsko. Kasnije im se pridružuje najmlađi brat Timi i tako su nastali “Mirisi”.

Službeno su počeli s radom 2016. godine ulaskom u studio na snimanje svog prvog albuma “Poslije dugog skitanja”.

Do sad su izdali šest spotova za pjesme: Ljudi, Sastanak, Došao je kraj, Saznaj svoju sudbinu, Umjetnost i Dječak.

Sve naše spotove i razne videe zabavnog sadržaja možete pogledati na njihovom Youtube kanalu.

Spot za pjesmu “Dječak” snimao je Mat, a režirali i montirali su ga Ando i Mat.

To je prvi spot za neku našu laganu pjesmu. Jedno od najčešće postavljanih pitanja još od spota “Ljudi” bilo je: “Kada će spot za neku laganu pjesmu.”

Spot je jednostavan, ali kvalitetan i zanimljiv. Kao što je i naša glazba. Trudimo se da svaki spot bude nešto novo i drugačije, nešto što se ne viđa svakodnevno. Važno nam je uvijek da pjesma ostane u prvom planu. Jako smo ponosni na spot, radili smo ga sami i pokušavamo da što više stvari radimo sami, rekla su braća Miri za portal Jabuka.tv.

20. srpnja 2018. samostalno su izdali svoj prvi album pod nazivom “Poslije dugog skitanja”.

Na albumu se nalazi 14 pjesama među kojima je i naslovna pjesma (Poslije dugog skitanja). Tri vokala, gitara, bas i bubnjevi. Što znači da na albumu nema gostiju.

Album je sniman u studiju “Jazbina”, a producent je bio Marko Lajtman koji je ujedno radio i mix i mastering. Svoj posao je obavio izvrsno i napravio produkciju na svjetskoj razini. Ništa nismo prepuštali slučaju, čak ni kod dizajna omota za album koji je radio akademski slikar Bojan Miljančić. A to je jedan od razloga zašto vrijedi imati album u fizičkom obliku.

Sadržaj albuma je raznolik, pošto i sva trojica volimo slušati žanrovski raznoliku glazbu i nismo ograničeni samo jednim stilom. Tako da se tu može naći ponešto za svakoga slušatelja, od brzih rock pjesama do balada pa sve do veselih poskočnica, rekli su za portal Jabuka.tv.

Album se može poslušati na svim poznatim glazbenim platformama kao što su Deezer, Spotify, iTunes…, a može se u cijelosti potpuno besplatno poslušati na Youtube kanalu benda.

Nastupali su u raznim TV i radio emisijama. Sviraju po cijeloj Hrvatskoj i okolnim zemljama.

Kako to vole reći: “Sviramo svugdje gdje smo dobro došli!”

Njihov rad se može pratiti i preko Facebook i Instagram profila.

(www.jabuka.tv)Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.