Baš su zaredali: Hercegovce probudio novi potres

U ponedjeljak ujutro u 5:20 sati novi je potres zatresao područje Bosne i Hercegovine.

Kako doznaje portal Jabuka.tv, epicentar mu je opet bio nedaleko Nevesinja, točnije 10 kilometara od ovog gradića u Istočnoj Hercegovini.

Prema navodima EMSC-a ,magnituda mu je bila 3,9 po Richteru, a osjetio se u širem području Hercegovine, ali i na području Sarajeva, Dubrovnika te u Dalmaciji i Crnoj Gori.

Epicentar je bio udaljenosti od 60 kilometara od Sarajeva, 43 kilometara od Mostara te kako smo naveli ranije 12 kilometara od Nevesinja na dubini od 2 kilometara.

Podsjetimo, isto područje već tjedan dana tresu potresi, a sve je počelo s razornim potresom u Albaniji od 6,4 stupnja po Richteru.

Ovakav tip potresa može uznemiriti stanovništvo, ali ne bi trebao izazvati neke veće štete.

(www.jabuka.tv)


6 komentara

  • Sigurno. Od cilog svita, koliki god da je, Siroki je najbolji u svemu. Nema nam ravnih. Mi trebamo biti svjetsko mjerilo za apsolutno sve. Ne znam, kako to europa i svijet do sada nisu prepoznali. Jer najbolji smo sigurno na cijelom svijetu, i mozemo biti primjer svima, o cemu god se radilo to. Od postenja, do uredjenosti grada, razvijenosti prometne infrastrukture, parkiranja po gradu, parkiranja po pjesacko, ne davanja zmigavca na kruznim tokovima, pomaganju bliznjima, susjedima i rodbini, pomaganju sirotinji, ……….. Ugl da skratim, Siroki ti si jedno obicno SELO! A na vama dragi mjestani je da ga svojim ponasanjem pretvorite u grad. Hvala

    9
    4

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.