Barca za zvijezdu Uniteda ponudila 50 milijuna eura i dva igrača | Jabuka.tv

Barca za zvijezdu Uniteda ponudila 50 milijuna eura i dva igrača

Ljetni prijelazni rok za engleske klubove završava u četvrtak 9. kolovoza u 18 sati po srednjoeuropskom vremenu, malo je vremena za neke velike kupovine ili prodaje. No, Barcelona je krenula u ofenzivu i Manchester Unitedu poslala ponudu za Paula Pogbu…

Cijelu prošlu sezonu to nije bilo to, činilo se kako su Jose Mourinho i Paul Pogba (25) na ‘ratnoj nozi’, trzavice između trenera i najskupljeg igrača bile su svakodnevna pojava, stalno se nagađalo kako bi Portugalac mogao francusku zvijezdu staviti na transfer listu i riješiti ga se.

Sprema se novi transfer: Velikani ulaze u rat za Pogbu

Na kraju je prijelazni rok za engleske klubove praktički pred završetkom, a tek je sada stigla prva konkretna ponuda za Pogbu. I to iz Barcelone! Obznanio je to Pogbin menadžer Mino Raiola koji je prošlog tjedna i inicirao razgovore s Kataloncima. Tako je Barca na Old Trafford poslala ponudu – 50 milijuna eura i dva igrača – Yerryja Minu i Andrea Gomesa.

Realno, ponuda je bila više nego ponižavajuća – Manchester United za Pogbu je Juventusu platio 105 milijuna eura, a Barca mu je za njega ponudila smiješnu svotu i svoja dva praktički otpisana igrača! Sam Jose Mourinho na taj se prijedlog Katalonaca samo nasmijao i zahvalio na interesu… Pogba, bez obzira na formu i ćudljiv karakter, ipak vrijedi puno više. A uz sve to United baš i nije ovog ljeta previše trgovao, za francuskog veznjaka ni nema adekvatnu zamjenu i bilo bi suludo prodavati ga.

Sam Raiola tvrdi kako još ništa nije definitivno gotovo, dva su dana do završetka prijelaznog roka i on očekuje da bi Barcelona svoju ponudu mogla ‘pojačati’. No, poznavajući Mourinha ta bi ponuda stvarno morala biti senzacija – minimalno 100 milijuna eura i dva puno zvučnija nogometaša, piše Tportal.hr. Mourinho je već neko vrijeme ‘slab’ na našeg Ivana Rakitića, a svojedobno je želio angažirati i Samuela Umtitija. Barca obojicu ne bi ponudila nikome, no jednog od njih plus novac. Događala su se i veća čuda u prijelaznom roku…

(www.jabuka.tv)


Komentiraj: