Barbarić: Ćiro je bio nogometna avangarda, imao sam čast raditi s njim

Nakon što nas je, u 88. godini života, napustio ‘trener svih trenera’, Miroslav Ćiro Blažević, od njega se u posljednja dva dana oprostio veliki broj ljudi.

Od Ćire se oprostio i Ivica Barbarić, trener NK Široki Brijeg, koji je bio njegov pomoćnik u stručnom stožeru reprezentacije Bosne i Hercegovine u razdoblju od siječnja do rujna 2009. godine.

Ćiro je bio uistinu neponovljiva osoba, mnogo toga u jednome. Bio je veliki nogometni stručnjak, motivator i komunikator s nevjerojatnom pozitivnom energijom. Imao je ogromnu socijalnu inteligenciju, znao se približiti svakoj osobi i na nju pozitivno djelovati. Njegova je smrt tužan trenutak za nogometni svijet. No, Ćiro je maksimalno proživio svoj životni ciklus i ostavio neizbrisiv trag.

Treba biti ponosan svatko tko ga je poznavao. Ćiro je bio nogometna avangarda. Na kraju, želim istaknuti i osobno zadovoljstvo, čast i zahvalnost jer sam imao priliku s njim raditi i surađivati. Svaki susret i razgovor s njim donosio je nešto novo, riječi su kojima se od pokojnog Miroslava Ćire Blaževića oprostio trener NK Široki Brijeg Ivica Barbarić.

Ćiro Blažević: ”Sine, ti si sretan čovjek jer si trener Širokog Brijega”

Posljednji ispraćaj velikog nogometnog trenera Miroslava Ćire Blaževića održat će se u srijedu, 15. veljače, u 14 sati u Aleji velikana na groblju Mirogoj.

Miroslav Ćiro Blažević bit će pokopan na Mirogoju

(www.jabuka.tv)

1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.