Barack i Michelle Obama potpisali ugovor s Netflixom

Bivši američki predsjednik Barack Obama i njegova supruga Michelle sklopili su višegodišnji ugovor s internetskom tvrtkom za streaming Netflixom za produkciju filmova i serija, objavila je ta tvrtka u ponedjeljak.

Pod imenom Higher Ground Productions, Obame imaju mogućnost producirati emisije sa scenarijima i i bez njih, dokumentarne i dugometražne filmove, navodi tvrtka u izjavi. Taj ugovor sugerira da će javna uloga bračnog para Obama nakon Bijele kuće biti šira nego što je to uobičajeno.

Ugovor s Netflixom, koji se hvali sa 125 milijuna pretplatnika širom svijeta, Obamama će omogućiti da se njihov glas čuje i izvan tradicionalnih oblika: govora, knjiga i dobrotvornog rada s kojim su povezani bivši predsjednici.

Jedna od jednostavnih radosti našeg vremena u javnoj službi jest što smo dobili mogućnost susresti mnoge fascinantne ljude u svim fazama života i pomoći im da podijele svoja iskustva sa širom publikom, rekao je Barack Obama.

To je razlog zbog kojeg smo Michelle i ja tako uzbuđeni što smo partneri Netflixa – nadamo se da ćemo razvijati i ohrabriti talentirane, inspirativne i kreativne glasove koji mogu promicati veću empatiju i razumijevanje među ljudima i pomoći im da podijele svoje priče s cijelim svijetom, rekao je u izjavi.

(Hina)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.