Bandićeva udovica se požalila: Imamo režije 6.000, a Milanova mirovina je 6.800 kuna

Vesna Bandić, udovica pokojnog zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića koji je preminuo prije 10 mjeseci, požalila se na težak život i besparicu.

Ostat ću bez svega. Režije su mi 6.000 kuna (1.568 KM), a Milanova mirovina 6.800 kuna (1.777 KM). Od čega ću živjeti, rekla je gospođa Bandić u intervjuu za Jutarnji list.

Pokojni zagrebački gradonačelnik umro je u 66. godini.

Prema službenoj verziji događaja, Bandića je srčani udar pokosio prilikom večernjeg druženja s prijateljima.

U kuloarima su se spominjale i druge verzije, a Vesna Bandić tvrdi da ne zna što je istina.

Bio je na nekoj večeri, ali s kim je bio i gdje je bio, ne znam. Znate i sami da je bilo raznih priča pa tako i ona da je bio s Natalijom (op. a. Prica, bliska Milanova suradnica). Moram reći da nisam ljubomorna, nikad nisam bila ljubomorna, nije mi to smetalo. Gdjegod je bio, bio je. Zadnjih 15-tak dana, pred njegovu smrt, primijetila sam da je bio jako, jako loše, kazala je, dodavši kako nikada više neće biti sretna jer je pokojni suprug bio njezina stijena.

Baš sam ga jako voljela, rekla je Vesna Bandić, otkrivši i neke detalje s početka svoje veze s pokojnim gradonačelnikom Zagreba.

Tako je rekla kako se Bandić već nakon šest mjeseci preselio k njoj i njezinoj baki koja ga je jako zavoljela. Kaže da se nikada nisu svađali niti imali probleme u bračnom odnosu.

Ističe kako Milan Bandić kod kuće nije pričao o poslovnim pothvatima ni svojem poslu.

Vesna Bandić govorila je i o nekretninama u vlasništvu pokojnog supruga. Kazala je kako nikada nije čula za stanove koje je Bandić navodno posjedovao, istaknuvši kako se nisu pojavili u njegovoj ostavini.

Kći i ja naslijedile smo nekretnine u Samoboru, Hercegovini i Zagrebu. I sad, kad su te u Hercegovini pripale kćeri i meni, Bandićev brat se tome jako protivi, no s obzirom da je polovina ovog stana njegova, ponudili smo mu “razmjenu”, mi njemu Hercegovinu, a on nama polovinu ovog stana.

Što se tiče vikendice u blizini Samobora i kuće koju je Bandić sagradio u rodnoj Hercegovini, Vesna Bandić strahuje da bi mogla ostati bez tih nekretnina. Izrazila je namjeru za prodati vikendicu.

Nju ćemo prodati za dvije godine. Ali sad se aktualizirao onaj postupak u kojem se traži 17 milijuna kuna (4.444.510 KM) za kampanju i ako to uspiju dokazati, uzet će nam Samobor i Hercegovinu. Barem kruži takva priča, da je moguće da nam uzmu nekretnine u Samoboru i Hercegovini, kazala je i dodala:

Ostat ću bez ičega. Njegova mirovina, koju sam dobila, jedva mi pokriva režije koje budu po četiri, pet tisuća pa zimi i 6.000 kuna jer je stan velik, a imam mirovinu 6.800 kuna. Od čega ću živjeti? Ponekad mislim: “Milane, dragi, ali samo si mi probleme ostavio?”. A znate kako kruže priče da ima milijune negdje zakopane, da su u Dubaiju računi pa kod prijatelja… Možda to sve i ima, ali mi nikad nije rekao za to. Kad sam ga pitala: “Gdje ti imaš sav taj novac?”, rekao bi mi: “Kod prijatelja…”

(www.jabuka.tv/Foto: Jutarnji list)25 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.