Bandić šmrkom po zagrebačkim ulicama

Osebujni zagrebački gradonačelnik Milan Bandić ponovno je dokazao kako mu je omiljena krilatica “idemo delat”.
Uzeo je šmrk u ruke i s gradskim čistačima gradonačelnik Milan Bandić jutros u 4.30 sati prao je ulice od Trga bana Jelačića, Praškom, do Berislavićeve kako bi, kaže, polizao prometnice nakon što je jučer bio zgrožen stanjem kada je ujutro otvarao obnovljenu tržnicu Dolac.

– Ovo je moja podrška radnicima. Časno je raditi svaki posao, ali treba malo više vode i malo bolja organizacija da bi sve bilo besprijekorno. Ovo nije moj PR, svi znaju da ja znam radit. Jedino nisam rađao, ali ostalo sve znam – poručio je zorom radnicima Čistoće, te dodao da 18 posto više noćenja stranaca u Zagrebu zaslužuje da grad bude čišći.

Na pitanje novinara je li riječ o njegovoj predizbornoj kampanji, Bandić je samo kratko poručio da njegova kampanja traje 365 dana u godini.

Iz centra grada zaputio se, potom, na Zagrebačku aveniju gdje se na dionici Selska-podvožnjak Savska uređuje južni kolnik. Najavio je da će radovi vrijedni 2,4 milijuna kuna biti završeni do 15. kolovoza.

Već oko 7 sati gradonačelnik je otputovao u Milano gdje će dogovarati mogućnost sudjelovanja Zagreba na manifestaciji EXPO 2015.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj: