Bandić donio odluku o kandidaturi za predsjednika RH

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić nije u ponedjeljak želio komentirati medijske napise da neće u predsjedničku utrku zbog narušena zdravlja, ponovivši svoju raniju najavu da će u rujnu nešto reći “što će biti ugodno iznenađenje”.

Ja ne znam što su mediji objavili, ali znam što ću reći koncem devetog mjeseca. Mogu vam samo reći da će biti ugodnih iznenađenja, kazao je Bandić.

Potvrdio je da je odluka donesena, ali ponovio kako će tek u devetom mjesecu reći koja je to odluka.

O kandidaturi zagrebačkog gradonačelnika počelo se spekulirati nakon što je na proslavi Oluje izjavio da je Hrvatskoj potreban novi Tuđman, čovjek koji će lupiti šakom o stol i ujediniti ljude na tragu rada, znanja, demografske obnove i solidarnosti te da će u rujnu nešto reći “nakon čega više ništa neće biti isto“, javila je Hina.

Večernji list u ponedjeljak navodi tvrdnje izvora iz Bandićeva saborskog kluba zastupnika koji kaže kako je s njim razgovarao o utrci za predsjedničke izbore i kako mu je gradonačelnik decidirano kazao da se ne namjerava upuštati u tu političku bitku zbog lošeg zdravlja.

Izvori iz Sabora kažu da u ovom trenutku ne znaju planira li Bandić stati iza nekoga od potencijalnih kandidata za predsjednika države te ne isključuju mogućnost da je Bandićeva izjava u Kninu dana zbog toga.

(Fena)

12 komentara

 • Drzi se ti pajdo Zagreba.
  I njegovih miljardu € proracuna a da ne govorimo o proracunu Zag.holdinga.
  Zar te nisu opametili dosadasnji rezultati na drzavnoj razini.

 • Auu, minira se Kolindička od strane JaDZ partije i gleda se instaliranjem Škore spašavati partiju. Podmiklo i podlo preka Kolindici, a pametno za pokušaj spasa partije JaDZ. Samo da li će i uspjeti u svome “pametnom” planu, bumo videli?

 • Da, Hrvatskoj je potreban novi Tuđman, koji će stvarno ujediniti partiju JaDZ sa HNS i ostvariti veliku koaliciju sa SDP, ono što je Tuđman imao kao tzv. Vladu nacionalnoga spasa. Partija je neuništiva i jedno ju lustracija može ugroziti, ali dok se netko toga sjeti već će partija lustrirati narod i “nema zime” za partiju JaDZ/KPJ.

 • Zadnji put kada je bio predsjednički kandidat, samo u Širokom Brijegu je ostvario 10 tisuća glasova od 10.039 koliko ih je izašlo. Ako se Širokobriježani odazovu isto i daju takav doprinos i u gradu Zagrebu, Bandić već ima sigurnih 50 tisuća glasova.

 • Megaloman i bolesnik misli da će njegova dvoličnost proć, do podne Tito -partija, popodne u crkvi na misi u prvim redovima.
  Moj MILANČE ,davno su te provalil…..

 • Dobro je netko gore napisao kako je taj Crveni Kmer iz Pogane Vlake prije skoro deset godina dobio u Š.Brigu skoro deset tisuća glasova a u cjeloj HB oko sto tisuća glasova-u stvari , samo nešto malo manje.
  Ovaj put ,garantiram, kako taj partizanski gerilac i titoist bez presedana u novijoj hercegovačkoj političkoj areni, neće dobiti u Š.Brigu niti jedan posto od naših glasova.
  Dakle, stotinjak glasova Sejdinih dupelizaca i uvlakača -to mu je sva možebitna biračka baza koju će dobiti u Širokom.
  Isto tako če proći i u susjednim općinama osim u Grudama gdje je moguće da dobije i par tisuća glasova jer tko nema par čistih u glavi,glasat će za tog ljevičarskog Che Gevaru marksističkog banditskog komunistu koji misli da je i sada mladac iz komunističke Jugoslavije s kraja osamdesetih pr.stoljeća.
  Ako dobije u cjeloj HB OD HRVATA više od pet tisuća glasova – to će biti podatak za Ginnesovu knjigu rekorda.
  prošlo je vrime tog megakriminalca i gangsterskog kuma iz P.Vlake koji drma Zagrebom več skoro dva desetljeća na način da bi mu pozavidjeli i okorjeli sicilijanski mafiozi koji bi kod njega trebali dolaziti na obuku kako bi vidjeli kako se u živo vlada velikim gradovima na način da ti pravna država ništa ne može jer si mafiozo koji ima pokrivene sve pore politike, gospodarstava , javnih dobara i svega pokretnog i nepokretnog što donosi čistu lovu na prljav način.
  Mafiozo, krimos, prevarant i licemjer za kojeg je Al Capone običan amater.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.