Balkanska posla: Učenici ukrali kameru izraelskom diplomati

Zamjenik veleposlanika Izraela u Srbiji Ejal Naor ostao je jučer bez kamere dok je leskovačkim srednjoškolcima prezentirao iskustva te zemlje u oblasti učeničkog poduzetništva. Krađu je potvrdila i glasnogovornica  gradonačelnika Leskovca Sanja Conić.

“Ponudili smo naknadu štete našem uvaženom gostu, ali je on odbio i tome nije pridavao važnost”, rekla je ona.

Naor je tijekom prezentacije u Skupštini Leskovca učenicima dao da pogledaju kameru tipa “pilula” kako bi im približio novo tehničko dostignuće iz oblasti medicine.

Profesorica koja je pratila učenike rekla je da je izlagač nekoliko puta pozvao prisutne da vrate kameru, uz šaljivu opasku da košta “samo 3.000 dolara”.

“Umjesto pljeska na kraju prezentacije nastao je muk”, rekla je profesorica.

Šef kabineta gradonačelnika Leskovca Nebojša Dimitrijević izjavio je sinoć da kamera u vidu kapsule, koja je nestala izraelskom diplomati, ne vrijedi 3.000 nego 300 dolara.

“Kamera koja je nestala tijekom prezentacije u dvorani Skupštine grada je, zapravo, kapsula veličine antibiotika, koja se koristi u suvremenoj medicini za jednokratnu uporabu, za snimanje digestivnog trakta. Njena vrijednost je 300 dolara. To mi je osobno rekao gospodin Ejal Naor, koji nije pridavao značaj nestanku moderne sprave”, kazao je Dimitrijević, liječnik subspecijalista za prehranu.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.