Bahati Argentinac nakon Rakitića našao novu žrtvu

Nicolas Otamendi sigurno neće biti u konkurenciji igrača za bilo koju fair play nagradu. Podmukli je argentinski branič prvo loptom napucao Ivana Rakitića dok je ležao na terenu, a sada je na takav  način pokušao ozlijediti i Paula Pogbu.

Naime, protiv Hrvatske Otamendi je namjerno loptom u glavu iz neposredne blizine napucao Ivana Rakitića dok je ležao na travnjaku nakon prekršaja. Jasno, odmah se zagužvalo, ali tada je dobro prošao. Prvi put. Iako je teren napustio pognute glave jer Hrvatska je razmontirala Argentinu 3:0, a jedan je gol zabio baš Rakitić.

No, Otamendi očito živi od prljavih poteza jer sve je ponovio na utakmici osmine finala protiv Francuske. Scenarij identičan, prekršaj na Paulu Pogbi koji leži na terenu. Otamendi se bez zadrške zaletava i svom snagom loptom napucava igrača na travnjaku.

I ponovno je prljavi Gaučo imao sreće jer Pogba je za glavu veći od njega i krenuo je istjerati pravdu. Sudac i suigrači na vrijeme su uspjeli obuzdati Pogbu, a Otamendi se kao prava kukavica samo iz pozadine smijao.

Pitanje je kako bi Otamendi prošao da ga je Pogba kojim slučajem uspio dohvatiti.

Na kraju mu ipak nije bilo do smijeha, ponovno je izgubio, završilo je 4:3 za Francuze. A Nicolas Otamendi, Messi i ostali Gauči podvijenog repa odlaze sa SP-a u Rusiji. Slatka zadovoljština za Pogbu i Rakitića, no ne treba sumnjati da će se s Otamendijem susresti, piše Tportal.hr.

Argentinac je u Manchester Cityju, Pogba je u Unitedu, čeka se prvi sljedeći susret, a moglo bi biti zabavno i ako se City negdje u Europi susretne s Barcom.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.