Bad Blue Boysi oduševili Hrvatsku: Nakon potresa pomagali trudnicama i rodiljama

Dinamovi navijači još jednom su pokazali apsolutnu humanost.

Nakon što je potres 5,5 Richtera zatresao Zagreb u 6:23, pripadnici Bad Blue Boysa su se uskoro okupili u centru grada i došli pomoći vatrogascima i civilnoj zaštiti.

Svi su stigli opremljeni zaštitnim maskama i radili u dogovoru s nadležnim službama na terenu nakon čega su poslani na jednu od najkritičnijih točaka – stotinjak ih je otišlo u bolnicu u Petrovoj ulici i pomagali desecima trudnica i rodilja koje su u visokom stadiju trudnoće morale istrčati van.

Boysi su im nosili deke i stvari, a nakon toga su krenuli preseljavati bolnicu iz Petrove u KB Dubravu.

Podsjetimo, Boysi su proteklih dana zbog pandemije koronavirusa selili Kliničku bolnicu Dubrava te starima i nemoćnima širom grada raznosili lijekove i namirnice, prenosi Index.hr.

A da nevolja bude gora u Zagrebu, upravo je jako zahladilo i počeo je padati snijeg.

Dva snažna potresa pogodila Zagreb

(www.jabuka.tv/FOTO: Index.hr)


9 komentara

  • Pogledajte tko su uključio da pomogne.
    Navijači, branitelji, običan narod.
    Udruge koje najviše dobijaju iz proračuna sigurno nisu. Babe, Iskorak, Kontra, gdje je sada Jelena Veljača.
    Gdje je mladež HDZ-a i SDP-a.

  • Kakav SDP, kakav HDZ, kakva Veljača, Borićka, Teršelićka, Pusićka, kurvača Sarnavka, BaBe, Kontra, Obuljenka, Josipović, Iskorak, Stazić, Belak i razne lezbače, pederikosi, antife i ostala Soroševa krmenja? U akciju mogu samo pravi Hrvati kao: Vetrani Domovinskog rata, Torcida, BBB, Armada, Kohorta, Tornado…

  • Bravo momci bili i ostali na braniku domovine sa BBB ,Torcida ,Škripari ,Armada ,Ultras ,Kohorta i ostali ,a premijeru razmotri ubuduće davanje proračunskog novca nevladinim udrugama koje mrze Hrvatsku ,i sada su pokazali pravo lice ,to je stoka ,hrvatski puk je OK

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.