BACK TO SCHOOL: U četvrtak od 17:00 do 19:00 sati – Mepas Mall

Ovaj četvrtak u periodu od 17:00 do 19:00 sati na 3.katu Mepas Mall-a održat će se „Back to school“, tematski dječji event prigodom početka nove školske godine. Školarci koji prvi put polaze u školu proći će malu školu prometa, gde će naučili osnovna pravila sigurnog ponašanja u prometu, a uz to se i dobro zabaviti.

Uniformirani policajci i animatori pokazati će im kako se ponašati u prometu, kako sigurno prijeći preko ceste, upoznati ih sa osnovnim prometnim znakovima i semaforima. Nakon radionice uslijedit će dječja zabava uz popularne dječje društvene igre i druženje sa maskotama. Mališane očekuju iznenađenja i zanimljive aktivnosti.

Osim radionice i urnebesne zabave u Mepas Mall-u potražite sve što vam je potrebno za opremiti i razveseliti vašeg školarca za novu školsku godinu! Nove kolekcije odjeće i obuće poznatih dječjih brandova razveselit će vaše školarce i učiniti njihove prve dane u školskim klupama nezaboravnim. Tražite li hlače, majice, trenirke, haljinice, jakne, tenisice, čizme, torbe, kozmetiku Mepas Mall ima najbolju ponudu radnji u kojima ćete pronaći baš sve za svoje školarce.

Obavite najbolji shopping za novu školsku godinu u centru grada!

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu

Nema komentara

  • IZDAJA NA SVETKOVINU MALE GOSPE: Općinski kvislinzi sa Helezom po kućnim podrumima kovali urotu protiv svog naroda

    Federalni ministar za pitanja branitelja i invalida Domovinskog rata Zukan Helez u ponedjeljak (8.9.2014) je navodno održao sastanke sa skupinama branitelja u Ljubuškom, Širokom Brijegu, Grudama i Posušju na kojima se, kao se navodi u jednom dnevnom listu, raspravljalo o svim aktualnim problemima koji muče ovu populaciju.

    Ponukani ovim lažnim navodima, a u cilju istinitog informiranja javnosti, posebno braniteljske populacije, odgovorno tvrdimo kako branitelji općine Posušje nisu imale nikakav susret s Helezom na Posuškom teritoriju niti su upoznati s njegovim dolaskom te strogo osuđuju takav kukavički izlet nelegalnog ministra Zukana Heleza kao i izdajnički čin pojedinaca, u ovom slučaju Ante Grubišića – Vencića koji je jedan od glavnih aktera SDP-a u Posuškom Gradcu i koji ponovno pokušava profitirati na račun branitelja da bi zaštitio samog sebe. Također, bode u oči činjenica da je ovaj sastanak održavan na dan Svetkovine Male Gospe i to za vrijeme slavljenja svete mise. Dok su ostali vjernici u crkvama slavili Rođenje Blažene Djevice Marije po kućnim podrumima se rađala nova urota protiv hrvatskog naroda.

    Sastanci po privatnim kućama s nelegalnim, nelegitimnim i nevjerodostojnim pojedincima, koji se predstavljaju kao predstavnici braniteljske populacije pokazuje način rada Zukana Heleza od samog njegovog mandata.

    Osobe s kojima se Zukan Helez sastajao po privatnim kućama su lažni invalidi, s lažnim mirovinama i odličjima u kojima danas traže spas kroz SDP. Te iste osobe danas nude braniteljima da glasaju za SDP vraćanjem u pravo onih koje su revizorski timovi izveli iz prava ili za novac, tako iskorištavajući njihovo teško materijalno stanje. Iste te sobe koje su se sastajale s Helezom su uzimale novac od branitelja da bi im riješili njihova prava, o čemu će pojedinci i svjedočiti o tim Zukanovim „braniteljima“ iz HVO-a.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.