Bačena eksplozivna naprava na policijsku stanicu u Zavidovićima

U Zavidovićima je noćas bačena eksplozivna naprava na aneks zgrade Policijske stanice. Ozlijeđenih nije bilo, a policija traga za počiniteljem ili više njih.

”Nepoznata osoba bacila je sinoć u 00,50 sati, u Zavidovićima eksplozivnu napravu na krov aneksa zgrade Policijske stanice Zavidovići, u kojem se nalazi lokacija za izdavanje osobnih dokumenata, uslijed čega je na objektu nastupila manja materijalna šteta, ali ozlijeđenih nije bilo”, priopćio je MUP Zeničko-dobojske županije.

Odmah nakon dojave o izvršenom kaznenom djelu na lice mjesta je izašao policijski zapovjednik Semir Šut, koji je rukovodio svim aktivnostima i policijskim snagama, a na mjestu aktiviranja naprave su započete očevidne radnje, u nazočnosti i uz nadzor dežurnog tužitelja Županijskog tužiteljstva Zeničko-dobojske županije, javlja Fena.

Postoje indicije da u ovom slučaju ima elemenata kaznenog djela terorizma, te je postupanje u ovom slučaju preuzelo Tužiteljstvo BiH, koje će i voditi daljnju istragu i po čijem nalogu je formiran zajednički tim SIPA-e, Federalne uprave policije i Ministarstva unutarnjih poslova Zeničko-dobojske županije, koji će raditi na prikupljanju operativnih doznanja, te identificiranju i lociranju izvršitelja.

Glasnogovornica MUP-a ZDŽ Aldina Ahmić potvrdila je za Klix.ba da je i jučer u blizini Policijske stanice u Zavidovićima nađen dio eksplozivne naprave koji nije bilo moguće detonirati jer se radilo o nekompletnoj eksplozivnoj napravi.

(www.jabuka.tv)


4 komentara

  • Ma netko se igrao,ja mislim da je to petarda ista ona što je bačena Generalu Jeleču zapovj.OS-ga BiH-ne.prije par dana.I to je bacio djelatnik OSA-e. Mašala sretne li i sigurne države.Bit je samo predmet preoteti od državnog tužilaštva i Sipe i odma nije terorizam.Možemo žmuriti,praviti se budale,ali ovgdje nam vreba jako ozbiljan problem zvani radikalni terorizam i Vehabije.Bosna je puna spavača i povratnika sa strani ratišta.Očito više nismo sigurni nigdje u BiH-ni.Kad je policija i OS-ge BiH-ne nemoćne da se zaštite e kako će tek obični građani ako dođe do čega nedaj Bože.Političari nam glume gnjurce pa glavu zabiju u pjesak i ćute,što jr ovo Bakire,Dragane Čoviću,Ivaniću itd.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.