Bacao namještaj s 4. kata zgrade u središtu Čapljine

U videosnimku, koji možete pogledati u prilogu, vidi se kako muška osoba baca komade namještaja preko balkona u dvorište zgrade, koji se potom raspadaju na više dijelova, koji lete okolo po dvorištu.

Ovo je nevjerojatno. Snimam i ne vjerujem. Čovjek s četvrtog kata zgrade baca komade kuhinje. Ovo može samo kod nas, napisao nam je čitatelj portala Čaportal.net.

Na sreću, u ovom trenutku nitko nije naišao dvorištem, ovim činom muškarac je mogao nekoga ubiti, jer se u ovom dvorištu često igraju djeca iz okolnih zgrada.

Također, veoma lako je mogao oštetiti automobile koji su parkirani samo par metara dalje od mjesta gdje je namještaj padao na pod.

(www.jabuka.tv)


7 komentara

  • To se ne radi u svakom gradu ove tzv drzave?To je nasa realnost i svakodnevnica!Evo svi smo vidjeli tocnu lokaciju i osobu koja to radi!?I sto ce se dogoditi?NISTA!Tko ce mu to naplatiti kaznu ili ga upzoriti?Policija koja se voza po gradu u najnovijim automobilima i ispij a kavu u Tropiku Keju ili se zavukli u debelu hladovinu digli noge na volan i hrkenzi?U svakoj normalnoj drzavi ti policajca neces vidjet ali kolega nagazi krivo na zebru a on se iste sek stvori i pljaf kazna!A kod nas policije ko u prici ali su se predplatili za vozanje po gradu kavu u kaficima i drkanje u hladovini!I dok su glavne baje u gradu dileri narkomani lopovi a u MUP-u pomagaci bit ce ovoga i gorega!

  • Ha ha ..to je trajalo par minuta i gotovo.Jučer je u Širokom neki kreten u ulici Matije Gupca iz stanbene zgrade gdje se nalazi Socijalno, Porezna, Mozaik i Statistika satima vitljao parket kroz prozor.Trebalo je sačuvat živu glavu od j.kretena, a o buci ,kršu,lomu i bušenjima da i ne govorimo.To se ponavlja skoro pa svakodnevno .Dobili su stanove od Tite (a sve im kao nije valjao) i ne obaziru se na ništa živo.Parkiraju kako hoće,rade šta hoće ,ponašaju se ko divljaci i nije ih briga koliko ljudi tu dolazi svaki dan da bi obavili ono što im treba. KRETENLUK U ČAPLJINI JE MALA MACA ZA KRETENLUK I KRETENČINE U ŠIROKOM.

  • Da vidite po pecari jada, dobilo od opcine pesto kvadrata a zagradilo duplo i parkiraju po uskoj cesti.Slalom izic ispred kuce autom i vicu provuci se mozes.Svaki dan klapa motorka pila , busilica , brusilica i spavaj ako mozes ( na malu djecu mislim)Cukenja nabavilo i stekcu po cjelu noc.Boze moj ko ove seljake oko mene naseli.Dodje mi da bagerom jedan dan cesnem malo svako na cesti parkirano.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.