Atletico stvara probleme: Barca nije platila dovoljno

Nakon službenog predstavljanja Antoinea Griezmann u Barcelonu, oglasio se i njegov donedavni klub.

Mjesecima se nagađalo da bi Griezmann mogao prijeći na Camp Nou.

Još otkako je Francuz nagovijestio da će napustiti klub s Wande na kraju sezone, bilo je izvjesno da je sklopio odgovor sa španjolskim prvakom. Ipak, čekalo se da vrijednost njegove otkupne klauzule padne s 200 na 120 milijuna eura.

U petak je Barcelona potvrdila da je uplatila otkupnu klauzulu u vrijednosti od 120 milijuna eura te da je potpisala petogodišnji ugovor s francuskim igračem.

Odvjetnici Antoinea Griezmanna pojavili su se u sedištu Profesionalne nogometne lige kako bi jednostrano prekinuli ugovor koji je igrača vezivao za Atletico Madrid. Tom prilikom priložen je polog Barcelone u vrijednosti od 120 milijuna eura.

Atletico Madrid smatra da taj iznos nije dovoljan, s obzirom na to kako je jasno da je dogovor između igrača i Barcelone bio postignut prije nego je vrijednost izlazne klauzule smanjena sa 200 na 120 milijuna. Podsjećamo, igrač je priopćio da će napustiti klub 14. svibnja.

Atletico Madrid smatra da je ugovor raskinut prije kraja prošle godine zbog svih postupaka igrača koji su uslijedili i zato je već pokrenuo postupke koje je smatra prikladnim za zaštitu vlastitih prava i interesa, stoji se u priopćenju, kojeg prenosi Sportklub.

Ranije je Atletico već pokrenuo postupak protiv Griezmanna, jer se nije pojavio na početku priprema.

Griezmann i službeno novi igrač Barcelone

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.