Asocijacija poduzetnika Hercegovine želi biti partner vlastima u Mostaru nakon izbora – Jabuka.tv

Asocijacija poduzetnika Hercegovine želi biti partner vlastima u Mostaru nakon izbora

Uoči dugoiščekivanih izbora za Gradsko vijeće Grada Mostara, oglasila se Asocijacija poduzetnika Hercegovine koja poručuje da su očekivanja privatnih poduzetnika nakon formiranja nove gradske vlasti iznimno velika, ali i realna.

Već deset godina Asocijacija poduzetnika Hercegovine neumorno pokušava biti pokretačem novih trendova u ekonomiji, ali i u onim područjima društvenog života koja su od prioritetnog značaja za samoodrživo i razvojno orijentirano funkcioniranje čitave zajednice, podsjećaju iz ove udruge poduzetnika.

S obzirom na prirodu i ciljeve svoga djelovanja, iz APH poručuju kako s pravom očekuje promjenu trendova u gospodarskoj sferi nakon održavanja izbora za gradsko vijeće Grada Mostara, odnosno uspostave nove gradske vlasti, s kojom će, kako navode, pokušati partnerski surađivati.

Kako bi pokazali dobru volju i podijelili ideje s potencijalnim budućim vijećnicima, članovi Upravnog odbora APH proteklih su se dana sastali s predstavnicima nekoliko političkih stranaka ili koalicija, želeći ukazati na značaj stvaranja pozitivnog privrednog okruženja, privlačnog i isplativog investitorima, na dobrobit čitave zajednice, priopćeno je iz APH.

Ističu da je odziv političkih stranaka koje je Asocijacija kontaktirala bio stopostotan, a također se i APH sa svoje strane odazvala svima koji traže dijalog, partnerstvo, uspostavu ili proširenje međusobne suradnje, ponajviše u oblastima gospodarstva, urbanizma, prometne i komunalne infrastrukture te drugih važnih područja društvenog djelovanja koja mogu doprinijeti razvoju grada i regije u cjelini.

Bez obzira na političke ciljeve i profile stranaka s kojima smo se sastajali, imali smo jedinstvene i transparentne teme za razgovore, poručuju članovi Upravnog odbora APH.

Uz nadu da će nakon održavanja izbora za gradsko vijeće Grada Mostara ubrzo doći i do formiranja nove gradske administracije, Asocijacija poduzetnika Hercegovine poručuje kako želi “partnerski sudjelovati u izgradnji društva u kojem će ljudi željeti raditi i živjeti, u kojem će se osjećati perspektivno i zaštićeno te na taj način vraćati sjaj naširoko poznatom brendu Mostara, koji je neprocjenjiv i jedino je potrebno vratiti mu puni sjaj i prepoznatljivost”.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.