AS Međugorje niže odlične rezultate: Srebro, bronca i najbolji pojedinci na Piksi kupu

Škola nogometa AS Međugorje ostvarila je odlične rezultate na najmasovnijem turniru PIKSI KUP – JAHORINA 2018.

Predstavnici Škole nogometa AS Međugorje osvojili su srebro u konkurenciji U-2005. i broncu U-2007. te dvije titule najbolji igrač turnira u uzrastima 2005. i 2007.

Preko 2000 tisuće mladih nogometaša iz Makedonije, Slovenije, Hrvatske, Srbije, Crne Gore i BiH natjecali su se u devet starosnih kategorija, igrača rođenih 2003. do 2011. godine.

Na dosad 11 održanih turnira “Piksi kup” sudjelovalo je preko 2000 ekipa s oko 22.000 tisuće djece što je po masovnosti drugi turnir za omladinske ekipe na području Europe.

Kako tvrde organizatori ovoga turnira, jedini turnir koji je po masovnost veći od Piksi kupa je turnir “Gotija kup” koji se održava u Geteborgu u Švedskoj.

Titule za najbolje igrače u svojim uzrastima ponijeli su Grgo Milićević i Daniel Prskalo.

Škola nogometa AS Međugorje i ovaj put je pokazala da je među najjačim školama na ovim prostorima, a to govore rezultati na ovome najmasovnijem turniru:

Uzrast 2005. g. – Finale

ŠN AS MEĐUGORJE – IGALO, CRNA GORA 1:1 – penali 2:3.

Uzrast 2007. g. – utakmicu za 3. mjesto

ŠN AS MEĐUGORJE – SOKER, BANJA LUKA 1:1 penali (3:2).

Treba napomenuti da su prije godinu dana, škola nogometa AS Međugorje i školom nogometa Neretvanac iz Opuzena, napravile suradnju, gdje sada ove dvije škole zajednički treniraju u Opuzenu, kao i u Horizontu mira u Zvirovićima. Isto tako ove škole nastupaju zajednički na raznim turnirima po Hrvatskoj, BiH, Njemačkoj i drugim državama, kao što igraju i razne lige.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.