Armada uputila oštre poruke i pozvala na bojkot reprezentacije protiv Finske

Nevjerojatne poruke stižu od strane navijača.

Naime, nakon preseljenja utakmice protiv Finske iz Osijeka u Rijeku zbog straha od vremenskih neprilika, Armada je najavila da neće navijati u petak, prenosi Narod.hr.

“Od ponosa i slave Hrvatske nogometne reprezentacije ostalo je samo ime i ponešto sudskih procesa za one koji su reprezentaciju privatizirali radi svojih interesa. Igrači bez muda, morala i pamćenja, izbornici marionete i povremeni stanovnici Remetinca iz vodstva HNS-a, zasigurno ne mogu predstavljati Hrvatsku dok svira Lijepa naša. U svijetlu svega iznesenog Armada nikad neće dati podršku ovakvoj odnarođenoj reprezentaciji”, stoji u službenom priopćenju koje je Armada objavila na Facebooku.

(www.jabuka.tv)


12 komentara

 • Orjunaši i riječki četnici su YU braća i zato mrze Hrvatsku ,ništa slučajno u zadnje vrijeme koje udare na lijepu našu rade iz Srbije i Slovenije

  • U pravu si za taj dio RH ali su i oni u pravu za HNS… BBB i Torcida bi potpisali ovo … a osim toga Armada kao navij.skupina je izgubila nekoliko clanova u dom.ratu i to su neki bili cak i u HOSovcima.. strah me sada samo neke svastike ili slicno od pravih Orjunasa

 • Nikad nisam ni mislio da vi volite Hrvatsku reprezentaciju bando četnička! Izgleda da su uspjeli u namjeri da jedino što nam je bilo vrijedno unište.

 • Eto voli HR: Milan Bandić, Ivo Sanader, Nadan Vidošević, Božidar Kalmeta itd iz ostalih afera iz DOMOLJUBNE adz stranke. Živimo imamo standard odličan za tajkune i lopove..

 • Najgluplje nešto na svijetu je OGRANIČENI HERCEGOVAC!
  Šta vi mislite da je Hrvatska Zdravko Mamić,ili Tomo Horvatinčić,ili Biško fratar,ili Kolinda Kitarević ili HDZ-e…Tko ste vi da nekog nazivate četnikom ili orjunašem…?Vi hercegovci Hrvatine,pa zašto ste pristali na BiH-a zašto još uvijek ne ratujemo za Hrvatsku,je li Hrvatine?
  Što vam je Salko Bukvarević ministar branitelja,šta je što ne zapalite sve,jeli Hrvatine?
  Zašto trpite ratne profitere koji vam daju šest stoja plaće,pa narod ode u Njemačku,što ih ne prokažete,zašto ih ne napadate,zašto nema rata,kad ste toliki nacionalisti,a svi drugi vam orjunaši,četnici itd….
  Za razliku od vas navijači diljem Hrvatske a i europe učestalo napadaju četnike..

  Evo ja se također priključujem svima kojima se gadi reprezentacija jer je to skupina bogataša kojom uptravlja ratni profiter i dezerter Zdravko Mamić…

 • Orjunaši, komunjare, i riječki yugonostalgičari pozivaju na bojkot. Nije Rijeka zalud Jugoslavija u malom .Tamo ima jedna trećina nehrvata a od tog broja Hrvata barem polovina njih žali bilo za Jugoslavijom bilo za Italijom. Drage Talijanske mirovine ili nekakve bratske privilegije. Hrvatska reprezentacija nije dobrodošla u Rijeku. Krivci-znas eHercegovci. Napose Z.Mamić.
  O ne je kriv što u Hrvatskoj ništa nije kako treba. On je glavni krivac za svo siromaštvo, nezadovoljstvo i frustracije hrvatskog naroda u suvremenoj i slobodnoj Hrvatskoj.
  Zdravko Mamić je kriv što hrvatski narod živi ispod ljudskog dostojanstva prosječnog europljana. Naravno, nije samo on kriv, ima tu još lupeža i lopova hercegovačkih koji su pokrali sve što su mogli.
  Upropastili Hrvatsku. Naravno ,ni riječi pritom o tisučama Hrvata Hercegovine koji su pristupili odmah početkom devedesetih u odbranu Hrvatske. Danas, nije dobro takve spominjati. Uostalom , ko ih je zvao da dođu u pomoć RH, kad joj je bilo najteže. Možda bi Jugoslavija još i danas bila da nije bilo njihove žarke želje i borbe za slobodnom Hrvatskom.
  Činjenice jasno govore-najmanje je Hrvata iz Hercegovine u zagrebačkom Remetincu. Zapravo istina je da u Remetincu ipak ima jedan Hrvat Iz Hercegovine. Upravitelj Remetinca je Hrvat iz Hercegovine.
  a vi riječki orjunaši i huligani, istim žarom nastavite mrziti i opanjkavati sve hrvatsko. Naučili ste vi dobro živjeti pod nekim drugim čizmama i šubarama , koje nikad nisu bile Hrvatske.

 • U Hercegovini kod hrvata vlada ; hdz sa crkvom- ko blizu za vrijeme ndh. I jos zaostaliji nego u vrijeme drugog svjetskog rata . Danas je vrijeme interneta – ali her. hrvati idu samo nazad.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.