Apple prodaje krpe, cijena će vas šokirati

Korisnici Apple proizvoda do sad su za uklanjanje ‘fleka’ s ekrana koristili krpice za naočale, a sada će konačno to moći činiti s tvrtkinom službenom krpom za ‘glancanje’.

Apple je u ponedjeljak održao događaj na kojem su predstavili osvježenu seriju MacBook Pro računala, novu generaciju popularnih AirPods slušalica, nadogradnje sustava Apple Music, HomePod minije u novim bojama, ali i krpu za ”glancanje” tvrtkinih proizvoda.

Naime, na Appleovoj se stranici navodi da je riječ o krpi napravljenoj od ”mekog, neabrazivnog materijala”, koja kao takva služi idealno za ”čišćenje Appleovih zaslona”, uključujući i one koji imaju staklo s nano teksturom, prenosi Bug.hr.

Krpa je bijela i ima Appleov logotip u kutu, što će je, vjerujemo, istaknuti među ostalima, a i savršeno se uklapa u tvrtkina pravila za čišćenje proizvoda u kojima se navodi da se izbjegavaju ”abrazivne krpe, ručnici, papirnati ručnici ili slične stvari”.

Zainteresirani će za ovaj komad tkanine trebati platiti 19 dolara, a trenutno nije poznato hoće li ona dolaziti gratis uz kupnju novih MacBook Pro prijenosnika.

Apple je čak izbacio i popis uređaja koji su kompatibilni s ovom krpom.

(www.jabuka.tv)Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.