Apple odabrao osobu koja će voditi misteriozni projekt – Jabuka.tv

Apple odabrao osobu koja će voditi misteriozni projekt

Može li nas Apple iznenaditi s nekim potpuno novim proizvodom ili gadgetom?

Glasine vezane uz njihove nove proizvode s kojima napadaju nova tržišta ponajviše se odnose na tri vrste proizvoda – pametne naočale (odnosno naočale s podrškom za virtualnu i proširenu stvarnost), lokator sličan Tileu te, naravno, Apple Car. No Tim Cook i Appleovi direktori možda imaju još ponekog asa u rukavu.

O čemu se radi, još nije poznato.

Glasine o misterioznom projektu pojavile su se nakon što je kompanija promovirala Dana Riccia na novu ulogu u kojoj će se u potpunosti “fokusirati na novi projekt”. Da je riječ o nečem velikom, možemo naslutiti po tome što će odgovarati direktno prvom čovjeku kompanije Cooku.

Maštu ljubitelja Applea zainteresirao je i sam Riccio koji je rekao da se veseli što će raditi ono što najviše voliFokusirat ću svoje vrijeme u Appleu na stvaranje nečeg novog i predivnog oko čega sam jako uzbuđen.

Hoće li to “novo i predivno” možda biti rad na nadolazećem automobilu, pametnim naočalama ili u planu zaista imaju neki misteriozni projekt, naravno, nije htio reći, no nadamo se kako će se uskoro pojaviti barem nekakve glasine o tome, piše Zimo.hr.

Riccio je do sada bio na poziciji starijeg predsjednika hardverskog inženjeringa Appleovih uređaja te je dio “izvršnog tima” Applea još od 2012.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.