Antun Vrdoljak pretrpio moždani udar, oporavak ide dobro – Jabuka.tv

Antun Vrdoljak pretrpio moždani udar, oporavak ide dobro

Redatelj i nekadašnji predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora Antun Vrdoljak (89) kraljem veljače imao je moždani udar i u KBC-u Zagreb proveo je desetak dana.

Otac je sada dobro. Kod kuće je i već je na nogama. Srećom da je odmah otišao u bolnicu. Majka i on su u tom trenutku kod kuće bili sami. Otac je odmah shvatio što bi moglo biti u pitanju, iako nikada nije doživio nešto slično, ispričao je Antunov sin Marko Vrdoljak za Gloriju.

On je saznao za očevo stanje kad je već završio u bolnici, a zahvaljujući redateljevu traženju liječničke pomoći na vrijeme, sve je dobro završilo. Naime, Vrdoljak se osjećao loše taj dan kad je hospitaliziran, nije se mogao osloniti na lijevu nogu i iznenada ga je počela boljeti glava.

Bio je dobre volje. U svom stilu mi je rekao da se ne brinemo jer nije u pitanju bila litra, nego samo moždana kap, ispričao je Marko očevu reakciju nakon što je završilo u bolnici.

Inače, Antun, koji će 4. lipnja proslaviti 90. rođendan, baš na dan moždanog udara trebao je primiti cjepivo protiv COVID-a.

Moždani nas je sve iznenadio jer otac nikada nije imao većih zdravstvenih problema, a otkako je počela pandemija, ostatak obitelji i ja posebno pazimo na njega i majku. U stalnom smo kontaktu, no posjete izbjegavamo. Otac se čak i pomalo ljuti zbog toga jer mu nedostaje unučad, rekao Vrdoljakov sin.

Redatelj je prije moždanog udara bio dobrog zdravlja i kondicije, no lani je slomio ruku kad se poskliznuo ispred svoje kuće. Ipak, brzo se oporavio od te nezgode.

(www.jabuka.tv/Foto: Bruno Konjević/Cropix)


2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.