Antonija dobila kritike za slike u dresu Hrvatske pa poručila: Rođena sam kao Hrvatica

Nakon što je izazvala burne reakcije fotkom na kojoj pozira u hrvatskom dresu, pjevačica iz Širokog Brijega Antonija Čerkez oglasila se na Instagramu i otkrila kako je pratila utakmicu Hrvatska – Albanija na Volksparkstadionu u Hamburgu.

“Izgubili živce, ali idemo dalje“, napisala je uz snimku na kojoj sa smiješkom pozira na tribini.

Podsjetimo, nakon brojnih negativnih komentara pjevačica je poručila hejterima da ima pravo obući što god hoće i da je “rođena kao Hrvatica“, a sada je u storyju komentirala poruku u kojoj joj je jedan pratitelj poslao podršku.

“Daj da prestanemo biti bezobrazni jedni prema drugima, daj da opet budemo ljudi, ne trebaju nam granice za to. Ne vrijeđam nikoga, volim sve, pjevam sve, poštujem sve…”, napisala je, piše Index.hr.

“Za ovu i mnoge ovakve poruke koje sam dobila od naših Bosanaca i susjeda izvan granica – da svakako navijaju za Hrvatsku i ne vide problem u ovom dresu niti vide ikakve provokacije u ovome, skidam kapu! Uvijek je bilo dobrih ljudi, kao i onih koji to nisu”, poručila je.

“Rođena sam kao Hrvatica”

Kako nikada ne komentirate kada pjevam Bosnom Behar, Jel Sarajevo gdje je nekada bilo i mnoge druge? Ne razumijem čemu potreba čim objavim nešto, vezano za moju pripadnost, jer sam rođena kao Hrvatica, nosim i imam te papire, odmah lupati po tastaturi”, napisala je.

“Koga ja vrijeđam s ovom fotografijom?”

“Valjda imam pravo obući što god hoću, pri tome ne želeći nikoga uvrijediti, da se razumijemo. Jednako sam objavljivala kada je i BiH ulazila u neka prvenstva, znam da nije imala tolike uspjehe u sportu, ali sam pružila podršku i bila uz istu. I uvijek bih. Sad je Hrvatska tu i ne vidim koga ja vrijeđam s ovom fotografijom? Da sam obukla dres neke random države koja nije uopće, evo, sa Balkana, pitam se bi li uopće bilo komentara – ‘ti živiš u BiH, što nosiš to’. Samo ljubav”, poručila je.

“Ma navijaj za koga hoćeš, hejtera ima na sve strane, i mi želimo susjedima”, glasi jedan od komentara.

(www.jabuka.tv | Screenshot/Foto: Instagram)