Ante Gotovina otkrio gleda li seriju “General” u kojoj ga glumi Višnjić – Jabuka.tv

Ante Gotovina otkrio gleda li seriju “General” u kojoj ga glumi Višnjić

Na HRT-u se počela prikazivati serija “General” redatelja Antuna Vrdoljaka u kojoj gledateljima donosi životnu priču generala Ante Gotovine.

U seriji Gotovinu utjelovljuje Goran Višnjić, a na glumačkom popisu ove serije samo su najveća domaća glumačka imena.

Tako Mustafu Nadarevića gledamo kao generala Janka Bobetka, Tarik Filipović je general Davor Domazet Lošo dok generala Antu Rosu igra Boris Svrtan.

General Ante Gotovina za 24 sata otkrio je gleda li seriju i je li u seriji pogođen lokalni govor njegovog mjesta Pakoštane.

Tonči je moj prijatelj, on ima svoj posao, umjetnik je, bavi se time. Ja pak nisam kritičar, a seriju nisam gledao pa ne mogu ni reći jesu li pogodili govor, rekao je Gotovina.

U intervju koji je dao redatelj Vrdoljak rekao je kako on i Gotovina imaju dogovor da će ove zime kad se svi dojmovi oko serije i filma slegnu, sjesti uz kamin i uz čaši vina pogledat će film.

Večeras počinje prikazivanje serije o Anti Gotovini

(www.jabuka.tv)


7 komentara

  • Ofe li isto prikazat kako se obogatio i postao glavni i jedini uzgajivac i izvoznik tune. Oce li i karkaca spomenut kako se on obogatio i postao gigant naftnih derivata.

    • Vjerojatno je trebao biti sirotinja ili šta već….ono najveći hrvatski general da živi od vojne mirovine ili socijalne pomoći države i ništa više… čovjek ima pravo biti sposoban i svoju sposobnost naplatiti ili ako hoćeš obogatiti. Bogaćenje valjda nije zabranjeno koliko ja znam

      • Jeste zabranjeno ako je ilegalno, kako se mogao bogatiti, i tko je vidio da se general skriva i bježi, a kada je tako sposoban zašto u legiji stranaca nije stvorio to bogatstvo. E zato nam je ovakva država kada imamo takve nazovi generale.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.