Anonymousi: Teroristi danas planiraju 8 terorističkih napada u pet zemalja

Hakerska skupina Anonymousi, koja je objavila rat ISIL-u nakon pariškog napada, objavila je izvještaj u kojem tvrdi da su identificirali tri različita rizična događaja u Parizu koje bi teroristi mogli iskoristiti za napad.

Prvi je prosvjed za prava žena, drugi su koncerti bendova “Cigales Electroniques with Vocodecks” i “RE-Play & Rawtor”, a treći je “Concrete Invites Drumcode featuring Adam Beyer, Alan Fitzpatrick, and Joel Mull”.

‘Moguće osam napada u pet zemalja’

Osim pariških, Anonymousi su upozorili i na prijetnje terorističim napadima tijekom niza događaja vezanih za “VVE Survivor” u Atlanti, paznik Krista – kraljevske proslave u Rimu i diljem svijeta, događaj “Al Džihad” u Indoneziji, koncert metal benda Five Finger Death Punch u Milanu te Dan na Duha svetog na Sveučilištu Kaslik u Libanonu, prenosi Večernji list.

Kako navode, “ovo bi mogao biti “svjetski dan terora”, mogući su napadi u Francuskoj, Sjedinjenim državama, Italiji, Indoneziji i Libanonu, piše Daily Mirror.

Do informacija o mogućim metama novih terorističkih napada od strane ISIS-a, tvrde Anonymousi, došli su presretanjem nekoliko skrivenih Twitter naloga, a prema istima, datum tih navodnih napada zakazan je za danas, nedjelju 22. studenoga. “Idete na te događaje na vlastiti rizik”, upozorili su.

Anonymousi tvrde i da su informacije proslijedili vlastima, no kako je izostala reakcija, “odlučili su stvari uzeti u svoje ruke i sve sami objaviti.”

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.