Anonymousi objavili rat teroristima u BiH: Više nikom nećete nauditi

Hakerska skupina Anonymousi objavila je novi video u kojem objavljuju rat svim teroristima u BiH i poručuju im da više nikome neće nauditi, prenose Nezavisne novine.

”Bok, mi smo Anonymousi. Kao što znate, naša braća su proglasila rat protiv Islamske države u Francuskoj prije pet dana. Sada idemo u Bosnu i Hercegovinu. Čuli smo da se dogodio teroristički napad i sad idemo i protiv mudžahida i svih skupina koje podržavaju ISIL”, riječi su ovo koje je u novom videu objavila hakerska skupina Anonymousi, najavivši Operaciju Bosna i Hercegovina: #OpBH

https://www.youtube.com/watch?v=aUlLgKgn7fg

”Vaše ime, mudžahedin, prevodi se kao ratnik, ali vi niste ratnici. Svaki website koji pronađemo i uočimo da ima bilo kakve veze s ISIL-om bit će srušen. Naši cyber napadi bit će mnogo jači nego bilo kada prije. I sada, ne proglašavamo rat samo protiv ISIL-a, sad smo proglasili rat protiv svih terorista koji se okupljaju u našem društvu”, poručili su Anonymousi i dodali:

”Mi ćemo vas zaustaviti jer smo jači od vas. Više nećete nauditi nikom postavljajući nešto po internetu, a što ima bilo kakve veze s ISIL-om. Sve informacije o vama bit će objavljene javno. Mi smo legija, mi ne opraštamo, mi ne zaboravljamo. Očekujte nas”, zaključili su u videu.

(www.jabuka.tv)

6 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.