Anonymousi najavili 3. svjetski rat

Skupina Anonymous objavila je novi video u kojemu tvrde kako će već sljedeće godine doći do Trećeg svjetskog rata.
Anonymousi su upozorili na tenzije na korejskom poluotoku koje će dovesti svijet do katastrofalnih posljedica. – Pripremite se za ono što dolazi, upozorili su u video uratku kojeg su objavili na YouTube-u.

Naglasili su i kako će Treći svjetski rat biti “globalno razarajući, kako na okolišnoj tako i na ekonomskoj razini”. Tvrde da će u rat biti uvučene 3 velesile, dok će ostale države morati izabrati stranu.

– Gledamo kako svaka zemlja povlači svoje strateške poteze, ali za razliku od prijašnjih svjetskih ratova, iako će biti vojnika na tlu, ova borba će biti žestoka, brutalna i brza. Ovo je stvarni rat s globalnim posljedicama, u koji su uvučene tri velesile. Druge nacije će biti prisiljene birati stranu, rekli su Anonymousi.

Tajanstvena skupina citirala je izvještaje u kojima Kina upozorava svoje građane da napuste Sjevernu Koreju, nedavna testiranja interkontinentalnih balističkih projektila od strane SAD-a te slanje vojske SAD-a u Australiju, prenosi Večernji list.

– Kinezi žele izbjeći rat. Samo ovog tjedna kineski dužnosnici su SAD-u i Sjevernoj Koreji, nakon brojnih pokušaja smirivanja tenzija, rekli da izazivati jedni druge. Kinezi polako gube strpljenje, objavili su. Upozorili su na nepredvidljivost američkog predsjednika Trumpa te istaknuli važnost sastanke njega i Dutertea.

– Nepredvidivi Donald Trump je rekao kako bi bila čast sastati se s Kim Jong-unom, ali Spice je ublažio taj komentar govoreći kako do sastanka vjerojatno neće skoro doći.

Također, kada predsjednik Trump krene pozivati ljude poput Rodriga Dutertea, kako bi vidio da su na istoj strani, onda se moramo zapitati, zaključuju Anonymousi.

(www.jabuka.tv)


5 komentara

 • Papa Francek je dobro rekao prije par godina kad je izjavio da je treći sv.rat već počeo u Siriji,i to je otprilike to. Prilično točno, kirurški precizna dijagnoza današnjeg svijeta koji otvoreno hrli u rat.
  Zapravo, hrle elite koje neće ni ratovati u tom ratu. Opet će nastradati mali ,obični čovjek iz bilo kog naroda.

  Svejedno Rus, Ukrajinac, Sirijac , Iranac , Njemac, Amerikanac ili pak Hrvat.
  Političke elite zapada vođene iracionalnom mržnjom i neshvatljivim prjezirom prema Rusiji, otvoreno svijet guraju u treći svjetski rat.
  Krojači podzemljarskih spletki i prelci novog sv.poretka, čini mi se , nemaju više ni živaca a ni puno vremena za kalkuliranje.
  Kako stvari sad stoje nemaju strpljenja za zajednički dogovor ili razgovor koji bi narasle tenzije ugasio i omekšao kruti stav zapada prema Rusiji.
  Rusija, to je jasno ko dan ima pravo braniti svoje interese i napose svoje granice. Lud je svaki onaj, koji misli da Rusi neće braniti svoje vanjske granice i štititi svoje interese , takoreći u vlastitom dvorištu-Ukrajini.
  Tko god misli da će Rusi mirno gledati kako ih NATO okružuje sa svih strana i dolazi im na granice sa svim tim silnim naoružanjem, i bezbrojnim raketnim sustavima, taj se grdno vara.
  Današnja parada diljem RUSIJE a naročito ona u Moskvi, pokazala je zapadu što Rusija ima,a ima mnogo toga što zapad nema.
  Međutim , kreatorima novog sv.poretka ,očito je Rusija iz nekog (neznanog!) razloga -TRN U OKU.
  Jasno je svima , pa i vrašcima na grani, da se nikakav globalan i velik sukob neće voditi čak ni poradi Irana?,a kamoli SJEVERNE KOREJE.
  Već punih 20 godina zapad , malo pomalo, mic po mic ,približava se ruskim granicama i nastoji ih modernom ratnom tehnologijom držati u svojevrsnoj tehnološkoj pat poziciji, koja se vremenom prelazi u šah -mat poziciju, i to se otvoreno čini zadnjih 20 godina.
  Samo, s jednim nisu računali a to jedno je veliki vođa, car , kako ga Rusi zovu. V.V.PUTIN.On je jednostavno Rusiju pretvorio u svjetsku vojnu i ekonomsku velesilu.Doduše, još ne kao SAD , ali ni to u bliskoj budučnosti neće biti daleko. Rusija , posle SAD,a , postaje najmočnija vojna sila na svijetu.
  Zapad, kao da to zaboravlja.Nije im pametno to što rade zadnjih godina. Otvoreno okružuju Rusiju sa svih strana. Pitanje je samo dokle će to Rusi trpjeti.
  Nažalost i mi Hrvati vođeni bezumnom , ljevičarsko, bankarsko oligarhijskom iz Brussela i Londona , sitnim i malobrojnim vojnim formacijama sudjelujemo u tom bezveznom i očajničkom pokusu. Svi više, manje, pametni narodi sa pametnim neodnarođenim političkim predstavnicima ni u ludilu se neće kačiti sa Rusima i slati svoje vojne postrojbe nadomak ruskih granica.
  Kažem svi pametni i promućurni će učiniti takav politički potez. Oni podložni, sluge beskorisne i kupljeni sitni birokratičeki i kancelarijski pijuni, slušaju što im kažu gazde iz Nato,a ili svejedno iz Berlina, Londona , Washingtona i Brussela.
  Nažalost, dođe li do sukoba cijenu će platiti opet običan narod. Mali čovjek , radnik, seljak, intelektualac ili pak zanatlija u bilo kojoj europskoj državi koja vodi i provodi kratkovidnu i nerazumnu političku doktrinu prema Rusiji-platit će ceh.

  Priče kao se raketni štit već desetljećima gradi radi Irana i njegove vojne sile-ostaju samo priče za neuke i za plašenje male dječicu za laku noć.
  Kako s krenulo ooštro i beskompromisno prema Rusiji, ne bi me nimali iznenadilo kada bi se u bliskoj budučnosti našli vrlo blizu devetog kruga pakla ili tu negdje -krivicom bezdušnih zapadnih masonsko ,bankarskih i korporacijskih elita koje nas ponovo vraćaju u prošlost koja se uvijek iznova(opet) rušilački ponavlja neprestanim ratovanjem i ubijanjem nedužnih ljudi i naroda koji uvijek plate najvišu cijenu oholosti bezumnosti vladara svijeta iz sjene.
  Isus je u svojim govorima,.i govorio svojim učenicima i apostolima, kako će onaj Dan doći kao vihor iznanadni. Sručit će se na ljude koji će biti zauzeti svojim poslovima, brigama i skupljanjem dobara.
  Neće ni shvatiti što ih je zadesilo, a Dan gnjeva , Dan srdžbe, sručit če se na njih .

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.