Anonimna osoba platila učenicima u BiH ekskurziju

Donator koji je želio ostati anoniman financirao je sve troškove ekskurzije u Sarajevo, na koju su prije nekoliko dana putovali učenici i nastavno osoblje Osnovne škole “Sanica” iz istoimenog mjesta pored Ključa, pišu Nezavisne novine.

Iz ove škole su potvrdili kako su na ekskurziju u glavni grad BiH putovala 102 učenika ove škole, a spomenuti donator uplatio je na račun škole 5.000 maraka i ovaj novac je iskorišten da se plate prevoz, ulaznice i džeparac za svu djecu.

Uvjet realizacije svega je bio da donator ostane potpuno anoniman i on je na tome insistirao. Čak je, da se ne bi otkrio njegov identitet, angažirao posrednika koji je odradio sav posao, a uvjet je bio da se ide u Sarajevo i da ekskurzija bude obrazovnog karaktera, rekli su za Nezavisne iz ove škole.

Kažu kako im je donator ostavio na volju da sami smisle sadržaj boravka u Sarajevu i oni su se odlučili za posjet Zemaljskom muzeju i zgradi zajedničkih institucija BiH, vožnju žičarom i posjet starom dijelu grada.

Pretpostavljamo da se radi o nekome tko je na neki način vezan za ove prostore i tko je upoznat sa situacijom u Sanici i našoj školi, jer je pohađa veliki broj učenika čiji roditelji možda nisu u stanju izdvojiti novac i svojoj djeci priuštiti nešto ovako, kažu u ovoj školi.

Prema njihovim riječima, donator je obećao sličnu podršku i u budućnosti, te je istaknuo nadu kako njegov primjer neće ostati usamljen.

U ime svih učenika, u ime ustanove te u svoje osobno ime od srca zahvaljujemo donatoru na prilici da svi naši učenici taj dan dožive prelijepo iskustvo, istaknula je direktorica ove škole Azra Šulić.

Učenici kažu da su uživali na ekskurziji, u druženju i od srca zahvaljuju dobrom, anonimnom donatoru.

(www.jabuka.tv) 


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.