ANKETA na Jabuka.TV

Uskoro se bliže izbori u RH. Nakon što su zastupnici koji su izabrani našim glasovima ( Bagarić, Marić, Vukić, Andrić, Bošnjak) digli ruku za smanjenje broja zastupnika i time počinili jednu političku glupost pod dirigentskom palicom Jadranke Kosor, broj zastupnika koji će zastupati prava Hrvata izvan Hrvatske smanjen je na tri.

Ovim putem pozivamo Bagarića, Marića, Andrića, Vukića i Bošnjaka da visoke plaće koje su dobili i mirovinu koju će dobiti, uplate u humanitarne svrhe, jer su za Hrvate u BiH napravili jedno veliko ništa.

Hrvatski Narodni Sabor učinio bi odličan potez kada bi kandidirao tri kandidata, te pružio im financijsku i logističku potporu kako bi napokon u saboru dobili prave zaštitnike interesa hrvatskog naroda u BiH. Tijekom zadnjih godina profiliralo se nekoliko nezavisnih intelektualaca, znanstvenika, kolumnista o kojima bi svakako trebalo razmisliti. Trebamo se izdići iznad uskih stranačkih interesa i osobnih taština i kandidirati najbolje što Hercegovina i Bosna imaju.

Lijanovićevoj stoki poručujemo kako još nije kasno za njih, te da tih sitnih 100 KM (par kilograma mesa) nije vrijedno stajanja u redu i ponižavanja.

HSP-u nemamo što ni poručivat. Oni svakako nemaju glasača, a na sljedećim izborima odlaze u povijest.

Za vas donosimo anketu. Svoje prijedloge možete poslati na mail [email protected]

Smatram da bi BH Hrvate u Hrvatskom Saboru najbolje predstavljao (označite tri osobe i glasujte):

[poll id=”1″]


20 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.