Angelina šteti djeci: Mora im dati da češće viđaju oca Brada

Glumica Angelina Jolie (43) mogla bi izgubiti primarno skrbništvo nad djecom nad šestoro djece koje ima s mužem, kolegom Bradom Pittom (54), piše američki TMZ. Jolie je predala zahtjev za razvodom u rujnu 2016., a sudac koji vodi parnicu smatra da bi trebala dozvoliti Pittu da češće viđa njihovu djecu.

Par ima sinove Maddoxa (16) i Paxa (15), kćeri Zaharu (13) i Shiloh (11) te blizance Vivienne Knoxa (9) te sudac ističe kako je glumičino ponašanje štetno za njih. Dopustio je blaže uvjete kontakta djece s ocem i tako će ih Pitt sada moći zvati kada želi te im slati sms-ove bez da to Jolie pomno nadzire kao do sada.

Sudac je promijenio i raspored za ljeto i Brad će sredinom lipnja u Londonu viđati djecu 10 dana zaredom. Smjet će biti s jednim ili dvoje u isto vrijeme četiri sata na dan. Krajem lipnja glumac ima pravo na 10 sati s djecom svaki dan. Početkom ili sredinom srpnja Pitt smije provesti s njima četiri uzastopna dana, a krajem istog mjeseca sudac je dopustio da djeca budu kod njega u Los Angelesu sedam dana, prenosi 24sata.hr.

Angelina je ipak smjela povesti djecu na snimanje filma ‘Zlurada 2’ u London, iako je sud to na početku zabranio. Njih šestoro će biti pod nadzorom dječjeg psihologa tijekom posjeta oca Brada u Velikoj Britaniji gdje je glumica trenutačno iznajmila kuću.

Kada će djeca biti kod glumca u Los Angelesu, Angelina će ih smjeti zvati samo jednom na dan. Iako je sudac naredio da koliko će Brad biti s djecom, iz toga je izuzeo Maddoxa koji kao 16-godišnjak ima pravo odlučiti koliko vremena želi biti s ocem.

(www.jabuka.tv) 

 


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.