Angelina Jolie ima samo 35 kilograma? Evo što joj savjetuje nutricionistica

Angelina Jolie drastično je smršavjela i Hollywood life piše kako glumica ima samo 35 kilograma. Njeni prijatelji su zabrinuti jer se pretvara u kostur.

Nutricionistica Caroline Craven za Hollywood life rekla je što bi savjetovala Angelini u ovoj situaciji.

Ne želim se baviti ni brojkom njenih kilograma niti time što bi trebala biti njenaidealna težina, meni je puno važnije ima li ona 
dovoljno energije za život. Naše tijelo treba kalorije kako bi normalnofunkcioniralo i ako ne dobije potrebne kalorije prisiljeno je trošiti  tjelsne zalihe masti, a te rezerve su nam potrebne u slučaju da se dogodi nešto loše ili se razbolimo i tada posežemo za rezervama koje je tijelo stvorilo. Nažalost u Hollywoodu vole samo mršavice i kost i kožu pa zato ne čudi sve veći broj mršavih zvijezda, ističe Caroline.

Kaže kako je ne zabrinjava toliko kilaža Angeline Jolie i broj kilograma, više je brine ima li ona svaki dan dovoljno energije za život i svakodnevne obveze, piše Večernji.hr.

Zanima me ima li dovoljno snage za život, jer ako nema riskira bolest i smrt, kaže nutricionistica. Dodaje kako stres može biti značajan faktor u gubitku kilograma i može stvoriti velike probleme, a Angelina je zbog borbe za skrbništvo nad djecom, sigurno pod velikim stresom. U svakom slučaju nutricionistica poručuje glumici kako što prije mora dobiti na kilaži jer na ovaj način ugrožava svoje zdravlje.

(www.jabuka.tv) 


3 komentara

  • Koga briga ova spodoba, cime je zasluzila paznju? Milijarde drugih vise vrijede svijetu od nje, ove bogataske kceri koja bi kao trebala biti uxor o icnom puku… Nek umre ako joj se umire i ne zna kako drugacije biti u sredistu paznje ostatka svijeta…

    1
    2
  • Ona to namjerno radi, samo da je zale!! Od stresa?? Koji ona stres ima?? Samo dicu nek joj uzmu, ona taka ni onaka , svakako nije bila sposobna dicu gojit! Ni svoju ni tudju!

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.