Andrija Milošević večeras nasmijava hercegovačku publiku

Andrija Milošević, zvijezda serije ”Andrija i Anđelka” u srijedu, 25. kolovoza, u 20:30 sati izvodi svoju hit komediju ”Idem putem pa zagrlim drvo” u Herceg etno selu u Međugorju.

Budući je najavljeno razvedravanje u poslijepodnevnim satima, predstava će biti izvedena prema prvotnom planu- u amfiteatru.

Početak predstave je zakazan u 20:30 sati, a ulazi se otvaraju u 19:30 sati, stoga se posjetitelji pozivaju da dođu na vrijeme.

Ulaznice po cijenama 20 KM tribine i 30 KM VIP u srijedu je moguće kupiti na info pultu Mepas Malla, blagajni Herceg etno sela u Međugorju, kao i na samom ulazu u amfiteatar.

Monodrama ove glumačke zvijezde odmah je po izvođenju postala hit, a tome svjedoče rasprodane dvorane diljem regije.

Tekst za predstavu napisao je Miodrag Karadžić, koji je do sada stvorio mnogo uspješnih komedija i likova u njima, a režirala ju je Jana Maričić.

“Idem putem za zagrlim drvo” priča je o sinu jedincu koji u 40. godini traži idealnu ženu za brak, a u njegova mama mu u tome pomaže i vodi glavnu riječ. Ona ga ipak bolje poznaje od njega samog, a i zna šta bi mu kao njenom sinu bilo najbolje.

Njegovo je srce slomljeno zbog prve ljubavi, a mama pokušava da zaliječi bol raznim kandidatkinjama, te tako naš junak prolazi kroz iskustva o kojima nije ni sanjao.

Smijeh. To je ono što nam sada najviše treba, stoga ne propustite večeras priliku dobro se nasmijati i zabaviti.

(www.jabuka.tv | Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić)

2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.