Andrija Jarak prešao na drugu televiziju

Andrija Jarak, dugogodišnji reporter koji je postao legenda zbog svojih javljanja uživo, nakon 17 uspješnih godina otišao je s Nove TV na RTL, potvrdile su obje hrvatske nacionalne TV kuće.

Kao reporter Nove TV, njegova su izvještavanja s terena prepoznali publika i struka, čak je tri puta nominiran za najboljeg televizijskog novinara i sva je tri puta nagradu Zlatni studio i osvojio, a dobio je i Večernjakovu ružu za TV osobu godine.

Nakon 17 godina završilo je moje putovanje s Novom TV. Prošli smo puno toga na putu prema vrhu. Nova TV će zauvijek ostati dio mene. Teško je napisati što smo sve zajedno prošli, lijepe i manje lijepe trenutke, ali uvijek smo bili tu jedni za druge, hvala svim mojim kolegama na divnoj dugogodišnjoj suradnji, a sada je vrijeme za nove profesionalne izazove, komentirao je Jarak za svoju sada već bivšu televiziju.

Novinar koji je zaradio uzrečicu Ne dao Bog da ti Andrija Jarak ispred kuće izvještava, koji je pratio sve značajne afere, javljao se s poprišta prirodnih katastrofa, obljetnica pada Vukovara i Oluje, uskoro preuzima mikrofon žute boje.

Branitelj, koji je na ratištima proveo mjesece braneći zemlju, gradeći karijeru reportera postao je kroz godine i jedno od najkredibilnijih osoba na medijskoj sceni. Izuzetno se veselimo novoj suradnji te smatramo kako će naši gledatelji biti oduševljeni što će gospodina Jarka moći pratiti na RTL-u. O konkretnim projektima na kojima će gospodin Jarak raditi, javnost ćemo obavijestiti na vrijeme, navode iz RTL-a.

Bosanac nasmijao Andriju Jarka vicom o Sulji i popisu stanovništva

(www.jabuka.tv | Foto: Nova TV)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.