Anđelo Kvesić pobjednik “Hercegovina Opena”

Posljednjih dana uvelike najavljivani 7. “Hercegovina Open” u Širokom Brijegu završio je slavljem reprezentacije Hrvatske s obzirom da su u konkurenciji osam natjecatelja iz četiri države prva četiri mjesta osvojila četvorica hrvatskih reprezentativaca.

Naime, Anđelo Kvesić je bio pobjednik svoje grupe sa tri pobjede, a u odlučujućoj borbi svladao je Zvonimira Živkovića, dok je Ivan Martinac trijumfirao u drugoj grupi odlučujućim slavljem protiv Ivana Kvesića.

Uslijedile su završne borbe pa je tako Ivan Kvesić najprije u borbi za 3. mjesto pobijedio Zvonimira Živkovića, dok je njegov stariji brat u finalnoj borbi bio bolji od Ivana Martinca.

Pobjedničke pokale najboljima dodijelili su Predrag Naletilić – Cobra ispred Karate kluba Široki Brijeg, ujedno organizatora turnira kojim je obilježeno 15 godina postojanja kluba, zatim Predsjednik Vlade ŽZH Zdenko Ćosić, te Gradonačelnik Širokog Brijega Miro Kraljević koji je na početku ove sportske manifestacije turnir svečano i proglasio otvorenim.

(www.jabuka.tv)3 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.