Anđelo Kvesić izborio još jedno finale Europskog prvenstva

Hrvatski karatist Anđelo Kvesić (+84 kg) plasirao se u finale Europskog prvenstva koje se održava u Zadru pobjedom u polufinalu protiv predstavnika Bosne i Hercegovine Anesa Bostandžića rezultatom 2-1.

Nakon četiri meča i pobjede zasluženo ulazim u finale koje će biti u subotu, prije toga je petak u ekipno. Imao sam četiri dobra protivnika, bilo je neizvjesno, većinom sam borbe završavao u zadnjim sekundama.

Tu se lome koplja i vidi mentalna i psihička priprema. Odradio sam to na iskustvo i domaći teren. U zadnjem meču sam nezgodno pao na rame, ne znam što će biti s tim, nadam se da će biti u redu, rekao je Kvesić, javlja HRT.

U finalu će u subotu Kvesić boriti protiv Talijana Mattea Avanzinija, a ovo njegovo treće europsko prvenstvo zaredom da je u borbi za medalju.

Konstantno radim rezultate, to je jako lijepo, potvrda kvalitete jednog borca, da ne trajete samo jedno prvenstvo, rekao je Kvesić.

Boli ga rame, ali se nada da ništa nije slomljeno te da će moći nastaviti s natjecanjem.

Dvorana je prekrasna i sve je super organzirano, rekao je za kraj.

Kvesić: U Zadru želimo ponoviti naš povijesni uspjeh

(www.jabuka.tv | Foto: Sime Zelic/Pixsell)

8 komentara

  • Popravljamo kišobrane, hahaha, krpimo kotle, hahaha, staro gvožđe, hahaha, akumulatori, hahaha…⛺🙍🏽

   • Za “pola i po”
    Ti si prikriveni bošnjo, koji bi volio da se Hrvati međusobno svađaju i krve, a vi da se smijete hinjski iz prikrajka i koristite situaciju.
    Za admina – zašto mi nisi objavio prijašnji komentar, ili podržavam ovoga što vrijeđa Mostarskog Hrvata??? Je li i tebi smeta da netko tko je iz Mostara može uživati i biti ponosan na uspješnog Hrvata iz Širokog Brijega???

 • Vidi ovih par zavidnih komentara i naše ljubomore.Ovaj lik je vidio svijet, postigao rezultate na svjetskoj razini a VI ?
  VI NISTE NI U ISPIJANJU PIVE PRVI U SVOJOJ SELENDRI , MOŽDA JESTE U KLAĐENJU, PRDOKLAČENJU I MALTRETIRANJU OBITELJI.
  K nozi stoko.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.