Amerikanci upozoravaju: Ako putujete u BiH, čuvajte se mina i terorista

Američki State Department izdao je nova upozorenja za sve Amerikance koji putuju u Bosnu i Hercegovinu pod nazivom “Alert: Bosnia and Herzegovina Travel Advisory Level 3: Reconsider Travel”, a zbog nesigurnosti i mogućih terorističkih napada.

Upozorenje je prenijela i web stranica Veleposlanstva SAD-a u BiH.

Razmislite o putovanju u Bosnu i Hercegovinu zbog pandemije COVID-19. Pojačajte oprez u Bosni i Hercegovini zbog terorizma i nagaznih mina.

Prije nego što planirate bilo koje međunarodno putovanje, pročitajte stranicu COVID-19 State Departmenta.

Sažetak: Terorističke grupe nastavljaju smišljati moguće napade u Bosni i Hercegovini. Teroristi mogu napadati s malo ili bez upozorenja, ciljajući na turistička mjesta, prometna čvorišta, tržnice/trgovačke centre, objekte lokalne uprave, hotele, klubove, restorane, bogomolje, parkove, velike sportske i kulturne događaje, obrazovne ustanove, zračne luke i druge javne površine.

Minska polja i mine su prisutne u cijeloj Bosni i Hercegovini. Iako su sumnjiva opasna područja obično jasno označena, svake godine ubijeno ili ozlijeđeno nekoliko ljudi.

Centri za prevenciju bolesti (CDC) izdali su Obavijest o zdravstvenom stanju na putovanju za Bosnu i Hercegovinu 3. stupnja zbog COVID-19, koja ukazuje na visoku razinu COVID-19 u zemlji.

Vaš rizik od dobivanja COVID-19 i razvoja teških simptoma može biti manji ako ste potpuno cijepljeni cjepivom koje je odobrila FDA. Prije planiranja bilo kakvog međunarodnog putovanja, molimo vas da pregledate posebne preporuke CDC -a za potpuno cijepljene i necijepljene putnike, prenosi Federalna.ba.

Posjetite stranicu Veleposlanstva COVID-19 za više informacija o COVID-19 i srodnim ograničenjima i uvjetima u Bosni i Hercegovini.

(www.jabuka.tv)

19 komentara

 • Ima u BiH gorih talibana i islamista nego u Afganistanu i Siriji zajedno. Još ih podržava onaj kriminalac Bakir i oba člana Predsjedništva (Sejdo i Šefik – obojica poznati mudžahedini)

 • Kako nema terorista u Hercegovini ,HDZ nas terorizira vec 30 godina nas sve koji nismo u HDZ u ,ne trebaju nama muslimanski teroristi,kad mi imamo nasih ,za nas Hrvate puno pogubnije teroriste ,beznade,nepravda ,iseljavanje ,zar to nije terorizam ,genocid ,a mi trpimo i trpimo jer se jos nitko nije pojavio tko bi nas oslobodio ,neko nov neiskaljan ako ima takvih uopće ,ovi sto si pokušavali nisu uspjeli,cekamo jos samo zadnji cas ,tko zna hocemo li docekat muslimanske teroriste ,mi smo vec dozivljeli terorizam kroz dosunike , uhljebe iz HDZ ogranka KPJ i tako zivimo dan po dan,Bog izgleda digao ruke od nas ,da hoce doci i ovdje neki talibani ,koda bi nam bilo gore nego sada ,isto bi nam bilo bar bi znali tko je neprijatelj ,ovako’ tvoji’ a ispadose najgori ,tako samo treba preformulirati naslov , ali Amerikanci su u pravu ,ne treba ovdje dolaziti nema se sta vidjet..osim jada i patnje ,mislim i na Bosnjake ,Srbe i Hrvate -koji nisu u strankama HDZ ,koji jesu, njima je ovdje ko u LA a nama ostalim ko u Iraku

 • Građani BiH, ako putujete u Ameriku pazite se suludih ubojica po tržnim centrima sa automatskim naoružanjem.
  Nadalje se pazite policije da vas ne upucaju ili nedaj bože uguše na pravdi boga.
  A posebno se pazite loše hrane i stijenica po hotelima…..

 • AKO POĐETE U SAD-e, čuvajte se nad—-nih kauboja koji bi vas mogli zamjeniti za indijanca te vas onako ,usput iz zabave nafilovat ko staro cidilo.(ikavski cidilo-ijekavski cjedilo) i točka. ajd živili vi meni…

 • P.S.-Zaboravih ove gangsta dečke iz Black live maters ili tako nekako ,
  Oni će vas razdužiti bez velike pompe i bez ikakvih problema..ajd živili.

 • Ovi sve znaju , znaci teroristi su tu sada samo treba mig velikih sila za teroristicke napade. Nista vise nije slucajno. Sve ovo su projekti velikih bolesnih mocnika. Covid, terorizam, ratovi, glad, potresi, poplava. Sotona ima umjesanecruke u sve. Znaju kad ce Covid buknuti, znaju kad ce teroristicki napadi, kad ce Cunami, kad ce inflacija, poskupljenje goriva, hrane, znaju gdje ce ratovi. Znaci sve ide iz jedne kuhinje svjetskih mocnika i bolesnika…

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.