Američko veleposlanstvo uputilo donaciju MUP-u ŽZH

Na Twitteru Veleposlanstva SAD-a u BiH objavljeno je da je u ponedjeljak dostavljena donacija policiji u Županiji Zapadnohercegoačkoj.

Donaciju je uručio veleposlanik SAD-a u BiH Eric Nelson, a cilj je, kako je navedeno, pomoći građanima BiH u njihovim naporima da suzbiju pandemiju koronavirusa.

MUP-u ŽZH uručena su dezinfekcijska sredstva, a donaciju su zaprimili ministar MUP-a ŽZH David Grbavac  i policijski komesar Milan Galić.

Nakon uručenja donacije, istog dana u zgradi Vlade ŽZH održan je i radni sastanak na kojem su sudjelovali veleposlanik SAD-a u BiH Eric Nelson sa svojim suradnicima, ministar MUP-a ŽZH David Grabavac i policijski komesar Milan Galić.

Teme sastanka su bile trenutna epidemiološka situacija u Županiji Zapadnohercegovačkoj i njezine implikacije po sigurnost građana, pomoć koju SAD može pružiti MUP-u Županije Zapadnohercegovačke posebno u vezi obuka policijskih službenika, te ilegalne migracije i implikacije tih migracija po sigurnost građana.

Sudionici sastanka iskazali su zadovoljstvo dosadašnjom suradnjom, te su definirali načine jačanja i unapređenja daljnje suradnje.

(www.jabuka.tv)


8 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.