Aluminij i Abraham Group potpisali važan desetogodišnji ugovor s Advaita Group – Jabuka.tv

Aluminij i Abraham Group potpisali važan desetogodišnji ugovor s Advaita Group

M.T. Abraham Group, i njihova članica, Aluminij Industrija d.o.o., potpisali su desetogodišnji ugovor o strateškom partnerstvu s Advaita Group.

Aluminij Industrija d. o. o. je potpisivanjem ovoga ugovora stekla važnog partnera u globalnoj trgovini aluminijskim proizvodima.

Advaita Group će, sa svojim znanjem, stručnošću i mrežom globalnih suradnika, promovirati ponovni ulazak aluminija na globalno tržište.

Izvršni direktor i predsjednik Aluminij Industrije d. o. o. Amir Gross Kabiri kazao je kako će suradnja s Advaitom i njihovim iskusnim timom uvelike doprinijeti ulasku proizvoda aluminija na nova tržišta, što je ključno za postizanje njihovih ciljeva i za budući rast te kompanije.

Generalna direktorica Advaita Group Katia Pazvantova istaknula je pak kako je suradnja Aluminij Industrije d.o.o. i Advaita Tradea omogućena međusobnim povjerenjem, zajedničkim vrijednostima i njihovim povjerenjem u projekt.

Radujemo se suradnji i proširenju iste na druge projekte u budućnosti, dodala je Pazvantova, priopćeno je iz press službe Aluminij Industrija d.o.o.

(www.jabuka.tv)


4 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.