Akcija uređenja šetnice u Borku u subotu

Inicijativa za Široki Brijeg i Korektiv pozivaju sve dobronamjerne ljude da se 24. ožujka 2012. s početkom u 10 sati uključe u nastavak akcije čišćenja šetnice Borak (od malog mosta prema akvaduktu).

Cilj akcije je raščistiti teren uz rijeku Lišticu od drače i korova, ukloniti porušena stabala i razni otpada. Pozivamo sve građane, članove eko – udruga, ribolovce i ostali koji vole rijeku Lišticu i prirodu da se odazovu akciji. Nadamo se odzivu učenika osnovnih škola i srednjoškolaca. Osigurali smo dio alata, ali bi bilo poželjno da oni koji nam se pridruže ponesu i svoje alatke.

Nakon uređenja staze, Inicijativa za Široki Brijeg I Korektiv će uz šetalište postaviti klupe za šetače i prolaznike, te kante za otpatke. Nadamo se da ćemo uspjeti animirati lokalne vlasti i gospodarstvenike, koji mogu puno pomoći u nabavi građevnog materijala (pijesak, cementi, željezo itd.) Za sve volontere je osigurano i osvježenje.

FACEBOOK EVENT

(www.jabuka.tv | Foto: D.L.)

3 komentara

  • Svaka čast na akciji i kome je pala na pamet!! Neću moć’ ni ovaj put doći, svaki put nešto iskoči, mislim stvarno! 🙁

  • Jao ovih maloumnika što ne znaju ništa nego u svakom komentaru spominju načelnika,ma nije ni meni drag ali stvarno ste dosadni više i očito vam fali riječi i inspiracije. Pa ne ideš valjda pomoći da možeš prigovarati i žugati kako si ti otišao čistiti Borak. Tvoja je dobra volja hoćeš li otići i priključiti se akciji ali si dosadan i retardiran s takvim izjavama.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.