Akcija čišćenja gradskih četvrti u Mostaru

U utorak je započelo čišćenje prostora oko ‘malih stepenica’ koje vode pokraj stadiona prema naselju Bijeli brijeg u Mostaru.

Akciju su organizirali Grad Mostar, Odjel za komunalne i inspekcijske poslove u suradnji s javnim komunalnim poduzećem i vatrogasnom postrojbom, javlja Fena.

Karlo Kačić kazao je ispred Udruge građana Bijeli brijeg, koja je i ponijela inicijativu za čišćenje i uljepšavanje naselja, da se svakodnevno raznim akcijama i aktivnostima trude pomoći cijelom naselju da se zelene površine i svoje ostalo što je potrebno za normalno funkcioniranje naselja, dovede u red.

Akcija čišćenja naselja se, kako kaže, nastavlja, a cilj je uklanjanje otpada, uljepšavanje zelenih površina, kao i razvijanje svijesti kod građana o pravilnom zbrinjavanju otpada.

Uvijek tražimo načine da uljepšamo i očistimo naselje i ukažemo na važnost očuvanja prirode i pravilnog zbrinjavanja otpada, istaknuo je Kačić te najavio čišćenje i ostalih dijelova naselja poput ‘velikih stepenica’ i područja oko stadiona.

U akciji su, pored radnika gradskog komunalnog poduzeća, sudjelovali i stanari, građani i udruge.

Za sve koji su sudjelovali u spomenutoj akciji organizatori su osigurali alat, zaštitnu opremu, kao i osvježavajuće napitke i obroke.

(Fena)

7 komentara

  • Bravo za akciju. Predlažem da se još proširi trotoar prema malim stepenicama i izgradi trotoar prema velikim stepenicama
    (nema ga nikako😳)

  • Kad ce netko u sirokom pokrenut akciju da se ocisti sajmiste obale rijeke i onaj sljunak kod klupa..ja prvi dolazim al nemam alata,samo dobru volju

  • Zašto akcije ako postoji grad i komunalna poduzeća koji su dužni organizirati čišćenje i održavanje javnih površina. Zbog njihovog nerada se organiziraju akcije čišćenja.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.