AIESEC Mostar: Otvorene aplikacije za nove članove

Ukoliko ste zainteresirani za aktivno sudjelovanje u kreiranju pozitivnih promjena u svojoj okolini sada imate priliku za to. Aplikacije za članstvo u AIESEC Mostar su otvorene do 24. veljače 2016. godine, a vašu aplikaciju uz životopis možete poslati putem ovog linka.

Za novogodišnje odluke nikad nije kasno, pa tako neka jedna od vaših odluka bude i AIESEC; jedna od najvećih studentskih organizacija koja studentima pruža mogućnost za osobni i profesionalni razvoj.

Osnovni zadatak AIESEC-a je organiziranje međunarodne razmjene studenata kroz prakse u firmama širom svijeta, pružanje mogućnosti zbližavanja mladih ljudi različitih kultura i nacija te pomaganje u stjecanju vještina, liderskih sposobnosti i znanja kroz menadžment, obrazovanje i praktično iskustvo.

APLIKACIJE ZA ČLANSTVO AIESEC-a u MOSTARU SU OTVORENE 🙂 Budi i ti dio naše ekipe i skupa pravimo pozitivne promjene 󾭞 Prijave na link; https://podio.com/webforms/14733965/987726

Posted by AIESEC Mostar on 20. siječnja 2016

Studenti će anganžmanom u ovoj organizaciji razviti svoje vještine, prezentiranje, javni govor, rad u timu, općenito soft skills i osobine potrebne za rad u profesionalnom svijetu koje se ne mogu naučiti na fakultetu.

Lokalni ured u Mostaru podijeljen je na par funkcionalnih područja, a to su: International operations su dolazne i odlazne prakse; drugo područje zove se Sales, što znači da je glavni posao ovoga tima traženje partnera i sponzora za AIESEC projekte. Marketing i PR područje se bavi promocijom AIESEC projekata, praksi i svih vijesti vezanih za organizaciju. Human resources se bavi primanjem novih članova, te pojedinačno radom i uspjehom svakog člana unutar jednog lokalnog AIESEC ureda.

Učini prvi korak i postani AIESECer. Za sva dodatna pitanja se javite na Facebook stranicu AIESEC Mostar.

(www.jabuka.tv)


1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.