Agropet otvorio sezonu druženjem s mnoštvom kupaca u velikom prostoru na novoj lokaciji

Zima na izmaku donijela je predivan dan u Hercegovini koji su mnogi Širokobriježani iskoristili za posjet Agropetu na novoj lokaciji u većem i opremljenijem prostoru na Obilaznoj cesti prema Mostaru.

Ranije najavljeno otvorenje ponukalo je veliki broj zaljubljenika u poljoprivredne aktivnosti i kućne ljubimce da posjete novi najveći poljoprivredni centar u ŽZH. Posjetitelji su imali što vidjeti, doživjeti, ali i okusiti.

Agropet je za sve svoje posjetitelje pripremio veliku ponudu proizvoda, akcijske cijene, ali i ukusna jela i pića, hercegovačke uštipke, mezu i roštilj, a za najmlađe slatki program te maskotu za druženje.

Ovaj poljoprivredni centar, sve posjetitelje te novu poljoprivrednu sezonu blagoslovio je na otvorenju fra Ivan Slišković.

Ovaj od ranije poznati poljoprivredni centar se zajedno s veterinarskom stanicom Vet Pet na novoj lokaciji proteže na preko 500 m² te ima gotovo 750 m² parking površine što će uveliko obradovati sve dosadašnje i buduće kupce koji će imati puno jednostavniji i praktičniji pristup omiljenoj poljoprivrednoj destinaciji.

Ukoliko još niste, posjetite Agropet i Vet Pet na novoj lokaciji u prostoru bivšeg svadbenog salona Valentinovo i uvjerite se u novu, višu razinu poslovanja ovog poljoprivrednog centra.

*Sponzorirani članak