Adele otkrila datum izlaska novog albuma

Adele je objavom na društvenim mrežama svoje obožavatelje obavijestila da njezin dugoočekivani glazbeni album “30” izlazi 19. studenoga.

Objavila je svoju fotografiju i obožavateljima ispričala kako se osjećala dok je radila na nadolazećem albumu.

Napisala je da joj je album “30” predstavljao veliki oslonac i podršku dok je prolazila kroz najturbulentnije razdoblje svog života.

Sigurno nisam ni blizu onome čemu sam se nadala kada sam započela s ovime prije gotovo tri godine. Zapravo, sasvim suprotno. Oslanjam se na rutinu i dosljednost kako bih se osjećala sigurnom, baš kao i uvijek. Pa ipak, svjesno, a možda i voljno, bacila sam se u labirint apsolutnog nereda i unutarnjih previranja.

Naučila sam brojne istine o sebi. Maknula sam puno slojeva sa sebe, ali sam se umotala i u nove. Otkrila sam neke doista korisne i zdrave materijale s kojim bih mogla započeti, ali sam i osjećala kao da sam konačno ponovno pronašla onaj svoj osjećaj. Otišla bih čak toliko daleko i rekla bih da se nikad u životu nisam osjećala ovako mirno, započela je Adele.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adele (@adele)

I tako, spremna sam napokon objaviti ovaj album. To je bilo moje pitanje života ili smrti tijekom najburnijeg perioda u mom životu. Postala sam toliko prožeta vlastitom tugom. Moje srce trebalo se oporaviti. O tome govori ovaj album. Dom je tamo gdje je srce, dodala je Adele.

Adele će prije albuma “30” predstaviti pjesmu “Easy On Me” koja izlazi 15. listopada.

(www.jabuka.tv | Foto: NBC)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.