Addiko banka proslavila treći rođendan – Jabuka.tv

Addiko banka proslavila treći rođendan

U Addiko banci danas je posebno svečano. Pored obilježavanja Svjetskog dana štednje, Banka obilježava i treći rođendan.

Točno prije tri godine Addiko banka je postala dio Addiko grupacije, pa je 31. listopada datum otkad su Banka, ali i svi njeni zaposlenici i službeno postali fokusirani na bitno, efikasni i jednostavno komuniciraju.

Protekle tri godine bile su godine radikalnih promjena u svim segmentima, a najveći izazov bio je transformisati banku koja je poslovala s gubitkom u profitabilnu i stabilnu banku.

Početak je bio težak, ali smo uspjeli napraviti profitabilnu specijaliziranu banku koja stabilno raste. Posebno nas raduje činjenica da smo u prvoj polovici ove godine ostvarili rast štednje veći od prosjeka tržišta, obzirom da se štednja tradicionalno smatra znakom povjerenja klijenata prema banci.

Nama je drago što nam klijenti kontinuirano ukazuju povjerenje da vodimo računa o njihovom novcu, istaknula je Sanela Pašić, predsjednica Uprave Addiko Bank dd Sarajevo i naglasila da će banka povodom rođendana i Svjetskog dana štednje financijski podržati Udruženje “Radost druženja” iz Bihaća, te nabaviti knjige za knjižnicu u VI osnovnoj školi u Mostaru.

Zadovoljni smo dosadašnjim ostvarenjima, ali to ne znači da ćemo se prestati truditi da idemo naprijed. Čak i usprkos izazovima tržišta, čvrsto vjerujem da ćemo biti ustrajni i da imamo znanje i entuzijazam da nastavimo ovim putem, istaknuo je Mario Ivanković, predsjednik Uprave Addiko Bank ad Banja Luka, te istaknuo da će Addiko Bank ad Banja Luka povodom rođendana financijski podržati nabavku IT opreme u OŠ Vuk Karadžić u Doboju.

Osim donacija, u čak 25 poslovnica Addiko Banke u Bosni i Hercegovini Svjetski dan štednje je tradicionalno obilježen posjetama mališana iz vrtića i osnovnih škola.

*PR članak