Addiko Bank obradovala posjetitelje koncerta Nine Badrić u Mostaru

Addiko Bank, zlatni sponzor koncerata Nine Badrić,  sinoć je na njezinom mostarskom koncertu u dvorani Hrvatskog doma Hercega Stjepana Kosače obradovao pet posjetitelja prigodnim darom- Addiko dopunjivom Visa Prepaid karticom I uplatom od 50 KM.

“ Ova kartica je posebna po tome što nije vezana za tekući račun, nego imaj svoj, poseban račun. Večeras je prilika za sarajevsku publiku Nine Badrić da je dobiju bez upisnine. Darovi su spremni za pet posjetitelja.

Stoga, skrećemo pozornost svima u dvorani BKC da ne zaborave pogledati ispod svog  sjedala i provjeriti da li su baš oni dobitnici dara Addiko Bank”, poručuju organizatori koncerata iz agencije PRimera.

Addiko dopunjivu Visa Prepaid karticu je dobro imati jer je jednostavna za dopunu, kontrolu troškova,  te idealna za poklon, posebno djeci ili drugim dragim osobama.

Addiko Bank  kroz program sponzorstava I donacija  utvrđuje svoje mjesto društveno odgovorne organizacije na tržištu Bosne I Herceovine, te ima u planu podržati zasigurno najbolje ovogodišnje kulturno-glazbene događaje u BIH.

(www.jabuka.tv)