Aca Lukas palicom prebio fotoreportera

Folk pjevač Aleksandar Vuksanović, poznatiji kao Aca Lukas, priveden je danas zbog nanošenja tijelesnih povreda, javlja “Blic”.

Pjevač je drvenom palicom pretukao M. L, fotoreportera jednih dnevnih novina, koji je fotografirao kuću u kojoj živi Lukas.

Prema pisanju Blica, Vuksanović je kroz prozor primijetio fotoreportera M. L. i vidno iznerviran istrčao i istukao ga.

– Prizor je bio jeziv, Lukas je brutalno krenuo da udara čovjeka koji je samo želio da obavi svoj posao. Udarao ga je palicom, pa pesnicama, cijepao mu majicu, a nesretni čovjek nije uspio da se odbrani – govori izvor Pink.rs i nastavlja:

– Nakon svega toga, počeo je da mu prijeti kako će mu je*ati majku, a onda i da će se vratiti sa pištoljem – govori izvor.

Nekoliko minuta kasnije stigla je hitna pomoć koja je odmah ukazala pomoć fotografu M.L., a za njima i policija koja je privela Acu Lukasa.

(www.jabuka.tv)


4 komentara

  • Aca Lukas je 24 h.nadrogirana budaletina i što god uradi lik nije uračinljiv. ,,nije normalan,,.Pa tko gleda Zvijezde granda vidi njegovo ponašanje,,neodmjerene pokrete,,sve jasno…Lik teška pukotina…Ovo je najmanje ,,zlo,,koje se od njega može očekivati…

    • da da..zar nisu svi isti samo Aca to ne krije, bar nije licemjer ko ostali…uostalom nek ga je istamburo šta mu ima ometat privatni posjed (svetinja je privatni posjed i to treba ozakoniti)

  • cuj samo radio svoj posao..otkad je to ”posao” zabadanje nosa u tudje stvari. Vidio bi kako bi vi reagirali da vam netko dodje na prozor kuce i obavlja svoj ”posao”

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.