Aberdeen u strašnim problemima: Može li to iskoristiti Široki ako prođe Kazahstance? | Jabuka.tv

Aberdeen u strašnim problemima: Može li to iskoristiti Široki ako prođe Kazahstance?

Široki Brijeg će igrati protiv Aberdeena u drugom pretkolu Europske lige ukoliko prođe prvo pretkolo u kojem se sastaje s kazahstanskim Ordabasy Shymkentom. Škotski klub je u velikim problemima što se tiče igračkoga kadra.

Čak deset igrača je napustilo Aberdeen od kraja prošle sezone, a neki od njih bili su ključni igrači. Celtic im je uzeo dva nogometaša, i to Jonny Hayesa i Ryana Chritiea, dok je u Rengers prešao Ryan Jack, prenosi ScSport.ba.

Također, klub je napustio i Peter Pawlett, koji je sada novi član MK Donsa. Svi do sada nabrojani igrači igraju u veznom redu. Ostali su i bez napadača Cammyja Smitha, koji je prešao u St. Mirren.

U Aberdeenu vlada velika panika, jer smatraju da neće uspjeti kompletirati momčad na vrijeme, točnije do krajnjega roka za prijavu igrača za drugo pretkolo Europske lige!

(www.jabuka.tv)


12 komentara

  • Može,ako kazahstanci budu milostivi,a nakon toga aberden posalje kombinaciju limaca i pionira da igraju protiv feala

  • Igrom široki nemože proči to je definitivno.Piitanje je sad koliko i kako ko želi taj sitni novac.Pitanje šta kažu u uefi.Kazahstanski nogomet se u europi digao iznad bih,dobivali su neke bonuse,možda je sada red na naše klubove.Samo se tako može a što se tiče igrača i igre za široki je andorski prestavnik po mijeri ili predstavnik san marina

    • nije on iskompleks manjak već si ti teški zatucani bolesnik i svaki ti se komtar ovde pozna.glup si ko materina ti .izda

  • Takodjer sam misljenja da siroki nema sta trazit u europi,slabo pratim bih nogomet ziviim u svedskoj,al gledali smo u svedskoj utakmicu finala kupa,kako smo se kreveljili,iskidali smo se od smija,pa koja je to komedija,moj novinar kako te nije stid objavljivat toliko clanaka o nksb,vidio sam clanak “zal za izgubljenim kupom”hahahahahaha,pa me zanima jel ovo ozbiljni portal ili zuta stampa??

Komentiraj: