Jim Caviezel posjetio Udrugu Susret iz Čitluka

Proslavljeni hollywoodski glumac Jim Caviezel, poznat po svojim brojnim dostignućima, od kojih je svakako najveće uloga Isusa u filmu Pasija iz 2004. godine posjetio je Udrugu Susret tijekom njegovog boravka u Međugorju.

U njegovoj pratnji tijekom posjeta bili su supruga Kerri, troje djece i prijatelji.

Dragica Jerkić i Ivo Bevanda, članovi rukovodstva Udruge Susret iz  Čitluka, su obitelj Caviezel upoznali sa aktivnostima Udruge Susret te su zajedno obišli prostorije u kojima Udruga egzistira, kao i nedavno izgrađeni senzorni park.

Jim Caviezel sa članovima obitelji proveo je ugodne trenutke u druženju s članovima udruge, nakon kojeg je bio pun pozitivnih dojmova, zbog čega je rekao kako će rado ponovno posjetiti djecu s poteškoćama u razvoju koja su ga srdačno dočekala u svom lijepo uređenom sjedištu u Potpolju.

Vjerujem da nema osobe koja nije čula za Jima Caviezela. U ime svih roditelja i članova Udruge „Susret“ zahvaljujem se na posjeti. Mogu samo reći da nam je ovo veliki poticaj za daljnji rad, rekao je Ivo Bevanda, dopredsjednik Udruge roditelja i prijatelja djece s posebnim potrebama „Susret“, piše Citluk.ba.

Proslavljeni glumac nebrojno puta je istaknuo kako Međugorje ima posebnu ulogu u njegovom životu te da mu je mjesto mira i molitve promijenilo život. Caviezel je krajem svibnja sudjelovao na velikom duhovnom događaju „Progledaj srcem“ koji je održan u zagrebačkoj Areni.

(www.jabuka.tv)

2 komentara

  • Legenda…. upravo mu izlazi film: Sounds of freedom. Radi se o trgovini djecom, koje elita koristi za bolesne stvari, a Jim o tome progovara hrabro. Neka prati Bog na njegovom putu.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.