Frano Mikulić Jukić predstavlja književni prvijenac u Širokom Brijegu

Prva zbirna pjesama Frane Mikulića Jukića pod nazivom ”Zavičajna molitva” bit će predstavljana u četvrtak, 26. siječnja, u 19:00 sati u Narodnoj knjižnici u Širokom Brijegu.

Ova zbirka pjesama je i nagradna knjiga natječaja širokobriješkog Ogranka Matice hrvatske ”Moja prva knjiga – Tomica Penavić”.

Knjigu će predstaviti predsjednik Matice hrvatske – Ogranak Široki Brijeg Gojko Jelić, magistar povijesti i filozofije Jure Miloš te sam autor.

U glazbenom dijelu programa sudjeluju Tamburaški sastav ”Stari fenjer” i guslar Josip Begić, a u recitarskom dijelu večeri: Belinda Mikulić, Rosanda Mikulić i Monika Mikulić. Program će voditi Marinko Mikulić.

Knjiga “Zavičajna molitva” autora Frane Mikulića Jukića je skup pjesama koje su nastajale iz Franina pera u posljednjih 30 godina i sabrane su u ovoj zbirci pjesama.

(www.jabula.tv)

2 komentara

  • Čestitam na objavljenoj knjizi. Imala sam priliku pročitati neke od njegovih pjesama i uvijek mi je bilo krivo kad vidim tko sve objavljuje, a dobri pjesnici svoje uratke drže u ladicama. Nadam se da će knjiga doći do čitatelja, a bilo bi lijepo da OŠ Kočerin kupi 25 knjiga te da ih učenici čitaju kao zavičajnu lektiru.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.