Rimac otkrio zanimljivosti o Neveri, ali i najavio nove modele

Rimac Automobili su na društvenim mrežama odgovarali na pitanja pratitelja te otkrili niz zanimljivih detalja.

Nakon što su pokazali kako izgledaju ekrani u Neveri, iz Rimac Automobila su potvrdili kako ove godine sudjeluju na SOC-u (Supercar Owners Circle), koji će u Hrvatsku dovesti najatraktivnije automobile današnjice.

Kad je Nevera u pitanju sada znamo kako automobil sprijeda ima motore od po 226 kW, a straga po 450 kW. Sada znamo i koliko je bilo potrebno da se razvije automobil – 1.6 milijuna radnih sati.

Kupci Nevere mogu birati između 36 osnovnih boja vanjštine, brojnih personaliziranih varijanti i, dakako, transparentnog finiša s izloženim karbonom.

U Rimac Automobilima kao najtežu stvar u stvaranju automobila spominju ožičenje, kao na gotovom proizvodu nevidljiv, ali izuzetno bitan i kompleksan sustav automobila.

Konačno, jedan je posjetitelj pitao zašto su odlučili proizvoditi električne automobile. Odgovor je očekivan, a tiče se strasti prema inovacijama i performansama koje omogućuje električni automobil.

A za kraj smo ostavili najzanimljiviju informaciju. Na pitanje o tome što planiraju nakon Nevere iz Rimca su odgovorili snimkom koja prikazuje četiri automobila skrivena ispod pokrova i uzrečicom: “Sve u svoje vrijeme”.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.